Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Vino să-ţi găseşti un loc de muncă la bursa pentru absolvenţi din Ploieşti şi Câmpina!

11 octombrie 2017
Share:
Vino să-ţi găseşti un loc de muncă la bursa pentru absolvenţi din Ploieşti şi Câmpina!

Ai nevoie de un loc de muncă, vrei să-l schimbi pe cel actual sau eşti angajator şi ai nevoie de personal? Pe 20 octombrie aceste probleme s-ar putea rezolva la Bursa generală a locurilor de muncă pentru absolvenţi organizată în Prahova, dar şi celelalte judeţe ale ţării, prin AJOFM. Chiar dacă se adresează absolvenţilor, bursa poate veni în sprijinul altor categorii sociale, care îşi pot găsi ceva de lucru.

Este indicat să veniţi cu un CV bine structurat din care să reiasă exact capacitatea de lucru pe care o aveţi şi acele abilităţi care pot fi importante pentru angajare: disponobilitatea de lucru în echipă, permis auto, cunoaşterea unei limbi străine, cursuri de formare, perfecţionare. Nu uitaţi că prima impresie contează întotdeauna, de aceea veniţi îmbrăcaţi decent, curat, fără prea multe bijuterii şi vorbiţi frumos şi din suflet. De cele mai multe ori la astfel de evenimente participă responsabilul cu resursele umane. 

Această acțiune îşi propune creșterea gradului de ocupare a persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sporirea șanselor de ocupare pe piața muncii a persoanelor din grupurile vulnerabile, cum sunt: tinerii, șomerii de lungă durată, persoane cu dizabilități, aflate în risc de marginalizare socială, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanță să se (re) orienteze profesional spre ocupații cu mai mari posibilități de angajare pe termen mediu și lung.

Pe această cale, AJOFM anunţă că angajatorii care au locuri de muncă disponibile pentru absolvenții instituțiilor de învățământ pot primi subvenţii, potrivit prevederilor Legii nr. 76/2002, cu modificările și completările ulterioare beneficiază de subvenții la încadrarea în muncă pe durată nedeterminată a acestor persoane.

Acest eveniment se adresează , în principal, absolvenților diferitelor forme de învățământ, care vor avea posibilitatea să interacționeze direct cu reprezentanții firmelor, în vederea integrării pe posturile vacante oferite pe piața muncii, cu sprijinul specialiștilor din cadrul serviciul public de ocupare.

De asemenea, reamintim că absolvenții care se angajează cu normă întreagă în perioada în care sunt înregistrați la A.J.O.F.M. Prahova, pot beneficia de prime de încadrare.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți va avea loc incepand cu ora 9.00 și se va desfășura simultan în data de 20 octombrie 2017, în următoarele localități:

 

Ploiești Sala de Conferințe Hotel BEST, bl. Republicii, nr.154 (Cartier Albert) – Mijloc de transport TCE – Traseu nr. 1 ;

Câmpina : Casa de Cultură « Geo Bogza » - str. Griviței nr. 95 ;

 

Agenții economici interesați sunt invitați să participe pentru selectarea personalului în vederea ocupării posturilor vacante. Firmele pot confirma participarea până pe data de  19.10.2017, ora 12:00  și vor transmite oferta de locuri de muncă disponibilă în funcție de locația dorită, la :

 

-      Ploiești :                   tel/fax :0244.571.390

e-mail : andreia.popescu@ph.anofm.ro,

-      Câmpina :                  tel/fax : 0244.376.001

e-mail : liliana.vasile@phl.anofm.ro

http://www.prahova.anofm.ro/

fotografie cu caracter ilustrativ