duminică , 24 ianuarie 2021
Acasă / Administratie / Vezi de unde poţi obţine cazierul judiciar în Prahova

Vezi de unde poţi obţine cazierul judiciar în Prahova

Inspectoratul Județean de Poliție Prahova vă aduce la cunoștință că, începând cu data de 1 august 2017, va pune la dispoziția cetățenilor 3 noi locații pentru obținerea certificatelor de cazier judiciar.

 

Astfel, începând de luna viitoare, Serviciul Cazier Judiciar, Statistică și Evidențe Operative va putea elibera certificate de cazier judiciar pentru persoane fizice și juridice și în următoarele puncte de lucru:

 

  • Secția nr. 3 Poliție, din Ploiești, strada Minerva, nr. 4;
  • Secția nr. 4 Poliție, din Ploiești, Piața 1 Decembrie 1918, nr. 1 A,

ambele cu program de lucru cu publicul în zilele de marți și joi,

între orele 13 .00 – 16.00;

 

  • Poliția Orașului Breaza, str. Republicii, nr. 82 A, cu program de lucru cu publicul în ziua de luni a fiecărei săptămâni, între orele 13.00 – 16.00

 

În prezent, certificatele de cazier judiciar se eliberează la sediul I.J.P. Prahova din Ploiești, strada Vasile Lupu nr. 60, precum și sediile subuntăților de poliție din municipiul Câmpina și orașele Băicoi, Breaza, Mizil, Sinaia, Urlați și Vălenii de Munte.

 

Persoanele interesate în vedera obținerii certificatelor de cazier judiciar se pot adresa oricăreia dintre aceste locații, indiferent de localitatea de domiciliu sau locul nașterii. Informații cu privire la procedura eliberării acestor documente sunt disponibile pe site-ul instituției (www.ph.politiaromana.ro), la secțiunea Utile/Documente eliberări acte/Obținerea certificatului de cazier judiciar.

comunicat de presa

Verifică şi

Excepţii de la măsura carantinei pentru românii aflaţi în situaţii speciale sau care s-au vaccinat

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a aprobat în ședința de ieri, 18 ianuarie 2021, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *