luni , 25 ianuarie 2021
Acasă / Locuri de munca / Mai multe primării din Prahova, dar şi alte instituţii publice, fac angajări în august

Mai multe primării din Prahova, dar şi alte instituţii publice, fac angajări în august

Guvernul României încă nu a decis blocarea posturilor în administraţia publică locală chiar dacă s-a discutat şi despre asta. Aşa că până atunci instituţiile publice din Prahova fac angajări. În această perioadă sunt disponibile mai multe posturi pe posturi.gov.ro. 

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2017/07/25/functionarii-din-consiliul-judetean-prahova-vor-avea-salarii-de-invidiat-de-orice-lucrator-in-privat/

Primăria Oraşului Breaza organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de consilier superior din cadrul Serviciului administraţie publică locală.  concursul se va desfăşura după următorul program: 21 august 2017, ora 10:00: proba scrisă şi 23 august 2017, ora 14:00: proba interviu.

Şi Primăria Păuleşti caută o persoană care să ocupe postul vacant de consilier, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului stare civilă, resurse umane, secretariat, relaţii cu publicul, iar Primăria Ivoarele are nevoie la  Centrul Cultural  pe cineva care să ocupe  pe perioadă nedeterminată, o funcție contractuală de execuţie vacantă,  de referent I (cu 0,5 normă) – Compartimentul financiar-contabil.

Primăria Oraşului Vălenii de Munte, Județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează:

  1. administrator – Compartiment financiar contabil;
  2. casier – Compartiment Urmărire şi încasare creanţe bugetare;
  3. şofer – Compartiment Administrativ;
  4. muncitor necalificat – Compartiment Reparaţii şi întreţinere străzi.
  5. inspector de specialitate debutant – Compartiment Transport;
  6. şef Serviciu Transport şi întreţinere străzi;
  7. referent IA – Compartiment Urbanism, amenajarea teritoriului

Primăria Câmpina are disponibil postul de consilier, clasa I, gradul profesional superior la Compartimentul îndrumare asociaţii de proprietari.

Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor Regiunea Sud Muntenia (Ploiești) organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de comisar I, grad profesional superior, în cadrul Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Argeş.

Direcția de Sănătate Publică Prahova are nevoie de o persoană pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de consilier, grad profesional superior, specialitatea chimie, pentru Compartimentul inspecţia şi controlul factorilor de risc din mediul de viaţă şi de muncă.

Administraţia Naţională „Apele Române” – Administraţia Bazinală de Apă Buzau – Ialomiţa – Sistemul de Gospodărire a Apelor Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale de execuţie vacante, de mecanic în cadrul S.H. Baraje – Formaţia baraj Măneciu.

Muzeul Naţional „Peleș” din Sinaia, județul Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție, vacante, de supraveghetor muzeu M/G (COR 962910).

Laboratorul Central pentru Controlul Calităţii şi Igienei Vinului Valea Călugărească, judeţul Prahova organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor publice de execuție vacante, după cum urmează:

  1. consilier clasa I, grad profesional superior, Birou analize pentru I.C.C.C.I.V. – Filiala Blaj;
  2. consilier clasa I, grad profesional superior, Birou analize pentru I.C.C.C.I.V. – Filiala Focșani;
  3. referent clasa III, grad profesional superior, Birou analize pentru I.C.C.C.I.V. – sediul central Valea Călugărească.

Mai multe detalii despre concursuri şi cerinţele posturilor puteţi găsi aici: http://posturi.gov.ro/judetul/prahova/

Verifică şi

Se caută jandarmi pe perioadă determinată. Selecţie fără concurs doar în starea de alertă

În perioada următoare Gruparea de Jandarmi Mobilă “Matei Basarab” Ploiești oferă 20 de posturi libere …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *