miercuri , 29 ianuarie 2020
Acasă / Economic / Vezi dacă eşti printre norocoşii acceptaţi în programele Rabla, Rabla Plus şi Casa Verde!

Vezi dacă eşti printre norocoşii acceptaţi în programele Rabla, Rabla Plus şi Casa Verde!

Ca urmare a aprobării dosarelor de finanțare în ședința Comitetului de Avizare din data de 19 iulie 2017, Administraţia Fondului pentru Mediu a publicat listele cu persoanele juridice acceptate în Programul de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional (Programul Rabla) şi în Programul privind reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră în transporturi, prin promovarea vehiculelor de transport rutier
nepoluante şi eficiente din punct de vedere energetic (Programul Rabla Plus) 2017 și cu persoanele fizice aprobate în cadrul Programului Casa Verde. 

În această etapă, pentru Programul Rabla au fost acceptate 376 de dosare pentru 920 autovehicule și o contestație pentru un autovehicul. Pentru Programul Rabla Plus au fost acceptate 19 dosare pentru 65 autovehicule, dintre care 63 autovehicule pur electrice și 2 electrice hibride. Listele persoanelor juridice acceptate în programe sunt publicate pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunile aferente Programelor Rabla şi Rabla Plus.

vezi listele aici:http://www.afm.ro/rabla_autovehicule_persoane_juridice.php

http://www.afm.ro/vehicule_electrice_persoane_juridice.php

http://www.afm.ro/casa_verde-pf.php

Persoanele juridice care au fost acceptate în programe se pot adresa unuia dintre producătorii/dealerii auto validaţi în Programele Rabla şi Rabla Plus 2017. De asemenea, persoanele juridice interesate pot depune dosare de acceptare în cadrul Programelor Rabla și Rabla Plus până la data de 29 septembrie 2017.

În cadrul Programului Casa Verde – persoane fizice, au fost aprobate 992 cereri de finanțare și 62 contestații, lista acestora fiind disponibilă pe site-ul Administrației Fondului pentru Mediu, la secțiunea aferentă programului.

În ceea ce priveşte programul Casa Verde, prahovenilor le-au fost acceptate 36 de dosare care presupun alocarea sumei de 221.913 lei. 

Nicio firmă din Prahova nu este prinsă în lista pentru vehicule nepoluante, dar pe programul Rabla Clasic avem câteva firme dar şi instituţii, printre care şi Protoieria Urlaţi, Serviciul Public Judeţean Salvamont (1 maşina), Garda forestieră Ploieşti (1 maşină) Spitalul Judeţean de Urgenţă (2 maşini) sau Poliţia Locală a Municipiului Ploieşti pentru trei maşini.  

citeste si:https://prahovaeconomica.eu/2017/05/18/2763/â

https://prahovaeconomica.eu/2016/09/28/casa-verde-finanteaza-panourile-solare-si-pompele-de-caldura-din-10-octombrie-populatia-poate-depunde-dosarele/

 

Verifică şi

1.740 de lei, bugetul pentru un singur elev, la începutul școlii! Tu cât ai cheltuit?

Un studiu, MKOR Consulting a dezvăluit faptul că românii cheltuiesc cel puțin 1.740 de lei …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *