duminică , 12 iulie 2020
Acasă / Social / Delapidare de peste 1,3 milioane de lei într-o bancă din Câmpina. Directoarea şi o casieră au fost trimise în judecată

Delapidare de peste 1,3 milioane de lei într-o bancă din Câmpina. Directoarea şi o casieră au fost trimise în judecată

O casieriţă a unei sucursale bancare din Câmpina este acuzată de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice de delapidare şi neglijenţă în serviciu. Fapta a fost sărvârşită la finalul anului 2015, iar prejudiciul nu a fost recuperat nici până acum. Femeia de 33 de ani şi directoarea sucursalei, în vârstă de 32 de ani,  au fost trimise în judecată. 

Din cercetările anchetatorilor se pare că femeia și-ar fi însușit din numerarul existent în casieria unității, respectiv tezaur, sumele de 999.951,99 lei și 66.499,90 de euro.

În acelaşi dosar mai este anchetată o femeie,directoarea sucursalei, care se face vinovată de faptul că nu ar fi participat efectiv la verificarea numerarului și la închiderile de casă, încălcându-și astfel atribuțiunile de serviciu privind monitorizarea și închiderea casieriei.

Dosarul a fost înaintat Parchetului, cu propunere de emitere a rechizitoriului și sesizare a instanței competente a soluționa cauza. Cele două femei sunt cercetate în libertate, dar prejudiciul nu a fost încă recuperat.

 

 

Verifică şi

Prahova: Contestaţiile nu au modificat prea mult notele elevilor la Evaluarea Naţională

Ministerul Educației și Cercetării a centralizat rezultatele finale ale absolvenților clasei a VIII-a,  obținute în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *