luni , 14 octombrie 2019
Acasă / Social / Trăieşte o iarnă de poveste la Ploieşti Shopping City! Vezi ce suprize găseşti aici

Trăieşte o iarnă de poveste la Ploieşti Shopping City! Vezi ce suprize găseşti aici

Magia sărbătorilor se instalează în Ploiești Shopping City! Începând cu 1 decembrie se dă startul unei perioade pline de surprize: fiecare zi petrecută în centrul comercial va reprezenta un regal de bucurie atât pentru adulți, cât și pentru copii. Sub conceptul „Trăiește o iarnă de poveste, oferă-ți un regal de bucurie”, Ploiești Shopping City recreează în această iarnă universul bucuriei și lansează Regatul Cadourilor, Tombola de iarnă și alte surprize pentru cei mari și mici. În perioada 25 noiembrie 2016 – 8 ianuarie 2017, cei mici sunt așteptați în Regatul Cadourilor, unde se vor costuma și vor intra în lumea de basm din „Valea Bucuriei Înzăpezite” – o poveste special creată pentru ei și așternută într-o carte uriașă din care spiridușii, sau chiar Moș Crăciun, vor citi pentru ei, la căldura șemineului. Accesul în Regatul Cadourilor este gratuit, iar micii spiriduși sunt așteptați la ateliere de 40 de minute, de luni până vineri de la ora 16:00 la ora 19:00, iar sâmbătă și duminică de la 11:00 la 19:00. În plus, alături de animatorii spiriduşi de la „Atelierul lui Moş Crăciun”, copiii își vor putea crea cutia de cadou dorită. Pentru acest lucru, va fi nevoie ca cei mici să își pună doar imaginația la lucru, având de ales dintre o multitudine de materiale (beteală, glitter, steluțe, fundițe, figurine, abțibilduri, creioane colorate, carioci), asigurate de centrul comercial. La final, fiecare cutiuță realizată va fi umplută cu dulciuri, pentru a răsplăti efortul depus.

 1 decembrie tradițional

Cu ocazia Zilei Naționale, Ploiești Shopping City va organiza un târg de produse tradiționale românești, care va pune la dispoziția vizitatorilor o varietate de preparate culinare, pregătite cu grijă de cei mai iscusiți producători locali. De asemenea, pentru a sărbători Marea Unire, toți cei care trec pragul centrului comercial de 1 Decembrie vor fi întâmpinați cu vin fiert și cu stegulețe tricolore.

Tombola cu premii oferă șansa unei ierni de poveste

În perioada 25 noiembrie 2016 – 8 ianuarie 2017, atmosfera de sărbătoare va fi întreținută pentru cei care vor face cumpărături în Ploiești Shopping City în valoare de cel puțin 300 de lei, de o tombolă unde vor putea câștiga, pe loc, un set de iarnă format din fular și căciulă, perfect pentru zilele reci din această perioadă și pentru cele mai reușite fotografii cu zăpadă.

Mai multe detalii despre evenimente pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

Verifică şi

apor

Video-Asociația Pacienților Oncologici din România a lansat un ghid de prevenție și profilaxie

Luna octombrie este dedicată luptei împotriva cancerului de sân, iar la Ploiești au avut loc …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *