Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

WinterFun pe pârtia Valea Soarelui timp de două zile

26 februarie 2021
Share:
WinterFun pe pârtia Valea Soarelui timp de două zile

Se anunță o zi de sâmbătă plina de acțiune în Valea Soarelui, Sinaia. Astfel, mâine, 27 februarie, Primăria Sinaia, in parteneriat cu Kaufland și Gondola Sinaia, organizeaza WinterFun, un eveniment de Bucurie în Mișcare, în cadrul Domeniului Schiabil Sinaia, Valea Soarelui.

"Dacă vremea ne va permite, reluăm activitățile și duminică, 28 februarie, special pentru a vă dedica două zile de concurs și multe activități conexe. Doar pe Domeniul Schiabil Sinaia!

Program: 10.00 - 11.00 Înscrieri la punctul Winter Fun în vecinătatea telescaun Valea Soarelui 11.30 - 13.00 Tricks contest & Family race în cadrul Snowpark Valea Soarelui 13.00 - 14.00 Highest Ollie Contest în vecinătatea telescaun Valea Soarelui

Toate activitățile din cadrul Winter Fun sunt dedicate amatorilor și sunt organizate pentru bucuria celor înscriși. Traseele din cadrul Snowpark Valea Soarelui pot fi folosite zilnic, cu respectarea regulamentului de funcționare. În caz de vreme nefavorabilă și nefuncționare a instalaților de altitudine, activitățile vor fi reprogramate"