Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Volosevici: "Dumitrescule, ia mâna de pe Parcul Municipal Vest! Este al ploieştenilor!"

23 ianuarie 2023
Share:
326793223-902371277569691-706645645884258018-n-jpg-1674475854.jpg

Nici nu s-a răcit bine conflictul legat de preluarea CET Brazi, că primarul Andrei Volosevici se războieşte iar cu şeful său de partid, Iulian Dumitrescu, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. De data aceasta miza declarată este Parcul Municipal Vest despre care primarul spune că l-ar dori fostul prieten din campania electorală poate pentru "vreo afacere imobiliară". Indiferent care ar fi motivul, Volosevici nu are de gând să cedeze parcul aşa că şi-a inscripţionat încă un tricou şi a făcut un clip video cu imagini din parc peste care a editat o declaraţie. 

Vezi video aici: https://www.facebook.com/watch/?v=485146830361664

"Parcul Municipal Vest, investiţie pe fonduri europene, 23 de milioane de lei, din cofinanţările făcute de către Ploieşti, adică bani din taxele şi impozitele noastre ale ploieştenilor. Consiliul judeţean doreşte să preia suprafaţa de 64 de ha şi investiţiile. Să fie o afacere imobiliară?Nu ştiu! Cert este că în contextul în care se doreşte tehnic, administrativ vorbind, se poate face foarte simplu şi prin partaneriat cu municipiul Ploieşti. Eu nu sunt de acord să pierdem 64 de ha din patrimoniul nostru al ploieştenilor şi voi face absolut tot ce ţine de mine în baza atribuţiilor pe care le am să nu pierdem această suprafaţă de teren. Dumitrescule, ia mâna de pe Parcul Municipal Vest! Este al ploieştenilor!"

Postarea a adunat peste 100 de comentarii, în mare parte negative, pentru că ploieştenii se gândesc mai degrabă la cum vor trece iarna cu multitudinea de avarii din sistemul de termoficare decât la parcul pe care pomii refuză să crească. 

Telu: " Ploieştenii au nevoie de căldură în case!"

Dorina: "Hai lasă-ne că nici pe timpul lui Ceaușescu nu am facut frigul , ca acum"

Mihaela: "Astea sunt preocupari de primar? Vedeti ca strazile sunt pline de gropi, gunoiul este peste tot, domneste mizeria si lenea si delasarea in Ploiesti"

Ioana: "Eu zic sa schimbi textul in ,,Primar degeaba!" Ploiestiul se întoarce in evul mediu daca mai stai mult la birou sa bei cafele în loc sa ti faci treaba"

Silviu: "Domnule Primar, daca parcul Vest este al Ploiestenilor va rugam sa ne spuneti cand va fi gata baza sportiva, bazinul de inot si eventual patinoarul.. Nu de alta dar aveti ploiesteni campioni nationali si la inot si la patinaj, unii chiar vicecampioni mondiali la categoria lor, iar toti acestia se antreneaza in alte localitati decat Ploiesti. Banuiesc ca nu trebuie sa va explice nimeni de ce se intampla asta..Pe de alta parte cheltuiti sume insemnate pe niste discipline care de zeci de ani nu aduc nici un rezultat notabil( fotbal de exemplu)Deci, domnule Primar, daca intentiile dvs sunt atat de serioase in ceea ce priveste bunastarea ploiestenilor, apucati va serios de treaba ca ceea ce ati realizat pana acum nu se poate numi treaba serioasa..Afirmatia mea e valabila pentru toata administratia orasului..Acel parc este doar un teren in care oricine are intentii serioase poate construi acea baza sportiva..Nu l dati CJ.. faceti voi CL, dar faceti..Si poate ceea ce faceti este administrat altfel decat sunt/au fost administrate celelalte baze sportive, care au intrat in degradare severa din cauza modului in care au fost administrate.."

Luminiţa: "Du-te mă...dacă în mandatul trecut ai mai mișcat câte ceva, în ăsta ai fost...varză!"

Alex: "Astea sunt preocuparile tale cand orasul are probleme grave, economice, de curatenie, infrastructura etc? Orice se intampla in Ploiesti dai vina pe Dumitrescu. Nu iti asumi nimic. Vorba lui Caragiale "Zoe fii barbata" Mai ai timp sa te gandesti pana in Iunie sau deja ai batut palma?Ai tricou si jambiere rosii acasa? Primarul zero. Noroc cu Donald ca a tinut parcul ala in viata"