Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

(Video) Uite cum au petrecut, de Ziua Copilului, elevii Şcolii Generale Măgurele!

31 mai 2024
Share:
img20240531132645-jpg-1717176028.jpg

Copiii din comuna Măgurele, dar şi cei din localităţile din jur, au fost invitaţi să se bucure de ziua lor în curtea şcolii generale din localitate. Conducerea unităţii de învăţământ a amplasat o scenă în curte şi i-a îndemnat pe toţi copiii talentaţi să arate comunităţii pasiunile lor. Pentru câteva ore, părinţii şi copiii prezenţi au aplaudat momente cu dansuri, muzică populară şi uşoară sau demonstraţii de karate şi s-au prins în joc cu o trupă de animatori. Ca urmare a unui parteneriat mai vechi, la sărbătoare au participat şi 26 de copii de la Centrul "Sfânta Maria" din Vălenii de Munte, invitaţi pentru a se bucura alături de elevi.

https://youtu.be/VX2xOJEFUho

Copiii s-au pregătit temeinic pentru prestaţia lor pe scenă, cu atât mai mult cu cât în timpul liber iau cursuri de canto, de dansuri sau practică diverse sporturi. Elevii au demonstrat că se simt bine la şcoală şi au rămas să participe la evenimentul organizat de ziua lor după orele de curs. Două fete ne-au povestit că la şcoală fac multe proiecte importante şi că participă cu mare drag la tot ce organizează instituţia de învăţământ.

Claudia Iliescu, directorul şcolii din Măgurele, pregăteşte des astfel de acţiuni, alături de celelalte cadre didactice, tocmai în ideea de-ai face pe elevi să se îndrăgostească de şcoala lor şi de educaţie.