Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Vezi pe unde te mai poți angaja la stat în Prahova

6 august 2018
Share:
Vezi pe unde te mai poți angaja la stat în Prahova

Prahovenii care vor să se angajeze în sistemul public de stat au la dispoziție mai multe locuri de muncă temporare sau permanente, disponibile pe posturi.gov.ro. 

Primăria Vâlcănești caută angajați pentru două posturi de inspector astent: inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Achiziții Publice și inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartimentul Asistență Socială.

Spitalul orășenesc Sinaia angajează patru persoane:  asistent medical: 1 post cu normă întreagă la Secţia Pediatrie și 1 post cu normă întreagă la Laboratorul de Analize Medicale și două posturi cu normă întreagă de îngrijitoare la Compartimentul Chirurgie.

Spitalul de Ortopedie si Traumatologie Azuga organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcţiei contractuale de execuție vacante, de îngrijitoare curăţenie, la Cabinet diabet zaharat, nutriţie şi boli metabolice, dar și un post temporar pentru infirmiera, cu studii G la Secţia recuperare, medicina fizica şi balneologie.

Centrul Judeţean de Cultură Prahova, cu sediul în Ploiești, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcțiilor contractuale vacante, după cum urmează: expert, gradul I, curs pian la sediul instituţiei și expert, gradul I, curs canto şi pian (clasa externă localitatea Măneciu).

Primăria Comunei Bătrâni organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante, de inspector, clasa I, grad profesional debutant, în cadrul Compartimentului Financiar Contabil.

Muzeul Judeţean de Istorie şi Arheologie Prahova organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă determinată a funcției contractuale de execuție, temporar vacante, de muzeograf, gradul profesional I la Muzeul „Foişor – Conacul Bellu“, Urlaţi.

Primăria Comunei Sângeru organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante, de inspector, clasa I, gradul profesional superior – Biroul Financiar – Contabil.

Primăria Comunei Ciorani organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție, vacante de:

  • 1 post inspector, clasa I, grad profesional debutant – Compartiment registrul agricol;
  • 1 post inspector, clasa I, grad profesional asistent – Compartiment impozite şi taxe locale.

Primăria Oraşului Boldeşti-Scăeni, cu sediul în Boldeşti-Scăeni, județul Prahova, organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției contractuale vacante, de muncitor calificat – bucătar, treapta II, din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială, Compartiment Creşă.