Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Unde putem petrece Ziua Îndrăgostiţilor în Ploieşti: petreceri, concerte si căsătorii de probă!

12 februarie 2024
Share:
people-2597454-1280-jpg-1707755713.jpg

Chiar dacă anul acesta pică în timpul săptămânii, Ziua Îndrăgostiţilor este un motiv de bucurie pentru cupluri. Dacă nu aveţi deja cumpărate city breack-uri în weekend sau vreun pachet la munte sau mare şi vreţi să sărbătoriţi chiar miercuri această zi a iubirii, aveţi de unde să alegeţi. 

Pentru cuplurile cu copii, treceţi mai întâi pe la DyaFan Party pentru a-i lăsa pe cei mici la distracţie, între orele 18.00 şi 20.00. "Suntem aici sa va eliberam programul de Vt day ❤️❤️❤️ ! Lasa-ti copilul sa se distreze cu noi, sa se joace cu inimile noastre si tu intre timp, bucura-te de inimioara partenerului tau ! Sunati la nr 0740061373 pentru inscrieri !!!". În timp ce voi veţi avea timpul vostru, micuţul va petrece pe cinste cu tot felul de activităţi. 

Filarmonica din Ploieşti vă invită la concert-Recital Cameral de Ziua Îndrăgostiților, miercuri, 14 februarie 2024, de la ora 19:00. Veţi putea asculta lucrări de Wolfgang Amadeus Mozart, Gaetano Donizetti, Paolo Tosti, Charles Gounod, Cesare Andrea Bixio, Eldo di Lazzaro. Biletele pentru acces în sală pot fi achiziționate de la Casa de Bilete a Filarmonicii sau online de pe filarmonicaploiesti.ro sau entertix.ro. 

La Schnitzel Haus Păuleşti puteţi merge la concert Domnul Goe. "Ascultă live piese care au fost săptămâni întregi în top Guerilla – În gară la Constanța, La coadă la Mega Image, Liber și frumos, Mă topesc. Acum poți găsi evenimentele noastre si pe noul site Your Events: https://your-events.ro/d-l-goe/". 

Piaţa Artizante din Păuleşti are multe surprize pentru clienţii săi, miercuri, de la ora 16.00. "Pregătim gusturi italienești alături de Marius Verdeși, iubitor înflăcărat de gastronomia italienească, apoi dăm volumul la maxim pentru un super party cu trupa AP3". 

Mai multe restaurante din Ploieşti au program artistic miercuri seară, aşa că dincolo de cina la lumina lumânărilor, nu ar fi o idee rea să vă luaţi şi alţi prieteni pentru a sărbători în gaşcă. 

Casa Berarului vă aşteaptă cu muzică live cântată de Favoriţii Band din Vălenii de Munte. Love story este şi la Restaurant Berbec cu o cină romantică, într-un decor elegant, atmosferă intimă și orchestră live.  Pentru mai multe detalii

De la ora 19.00, la Cristal Ballroom începe să cânte formaţia Narcis Grup. La Restaurantul DaVinci din Albert, dar şi la cel de pe Bobâlna, vă aşteaptă o masă romantică şi muzică live. 

În Winmarkt Omnia vor fi tot felul de surprize miercuri de la ora 16.00 de la delicii culinare până la căsătorii de probă.