Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Un prahovean are dosar penal după o urmărire periculoasă cu echipajul de poliție

28 mai 2021
Share:
Un prahovean are dosar penal după o urmărire periculoasă cu echipajul de poliție

La data de 28 mai a.c., în jurul orei 02:30, în Blejoi, un echipaj de poliție din cadrul Secției de Poliție Rurală Blejoi, aflat în exercitare atribuțiilor de serviciu, a observat un conducător auto care, la vederea autospecialei de poliție, a sarit peste o bordură și a continuat deplasarea pe direcția giratoriu suspendat Păulești către Blejoi.

Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului în care se afla un bărbat și o femeie, având în funcțiune mijloacele acustice și luminoase. Ulterior, urmărirea a continuat până la intersecția cu sens giratoriu DN1 A și prelungirea străzii Văleni, moment în care conducătorul auto a acroșat autospeciala de poliție aflată în urmărire.

Conducătorul a fost oprit pe o stradă din municipiul Ploiești, după ce a fost interceptat de polițiști. Întrucât bărbatul emana halenă alcoolică acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, din cercetări, polițiștii au stabilit că bărbatul de 41 de ani nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma evenimentului nu a fost rănită nicio persoană. În cauză, se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal deschis pentru săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Info IJP Prahova

Foto arhiva