Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Un bărbat a fost găsit decedat la 2 km față de locul în care a fost descoperită mașina sa

29 ianuarie 2020
Share:
Un bărbat a fost găsit decedat la 2 km față de locul în care a fost descoperită mașina sa

Pe DJ 101P, în afara localității Bobolia, pe sensul de mers către Măgureni, a fost descoperit un autoturism într-o râpă, la aproximativ 20 de metri de partea carosabilă, într-o zonă cu vegetație abundentă. În habitaclul acestuia nu se afla nicio persoană, dar după numărul de înmatriculare, polițiștii au stabilit că vehiculul aparține unui bărbat de 49 de ani din comuna Măgureni.

S-a constituit o echipă de căutare, care, la o distanță de aproximativ 2 km, sub podul CFR situat la limita dintre comuna Bănești și Poiana Câmpina, pe un drum neasfaltat, a descoperit un bărbat, identificat ca fiind proprietarul autoturismului susmenționat.

Acesta a fost declarat decedat de cadrele medicale sosite la fața locului, trupul neînsuflețit fiind transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cauzei decesului.

Se pare că la mijloc ar fi un gest suicidar și acesta s-a aruncat de pe pod, după ce nu a reușit să moară în accidentul rutier.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de ucidere din culpă,cercetările fiind continuate sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

informatii IJP Prahova

foto arhiva