Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Trofeul Ploieşti 2, încă un weekend cu adrenalină şi cai putere pe Bulevardul cu castani

30 mai 2022
Share:
bulevard-ploiesti-jpg-1653911898.jpg

Campionatele Naționale de Îndemânare Auto (CNIA), Super Slalom (CNSS) și Vehicule Electrice (CNVE) revin la Ploiești pentru etapa a doua, tot pe Bulevardul Independenței, evenimentul fiind organizat sub autoritatea Federației Române de Automobilism (FRAS).  ”Trofeul Ploiești 2”  se va desfășura pe Bulevardul Independenței, în pe 4 şi 5 iunie 2022.

De data aceasta, traseul pe care îl vor parcurge concurenţii va fi diferit, mult mai atractiv și mai spectaculos atât pentru piloți, cât și pentru spectatori.

 

Organizatorul GT Auto Club Sportiv anticipează o participare numeroasă, cu mulți piloți noi din zona Ploiești-Câmpina, după ce la Trofeul Ploiești 1 s-a înregistrat un record de participare, nu mai puțin de 81 de sportivi, mulți dintre ei protagoniști în cele aproape 150 de starturi, luptându-se pentru podiumurile claselor.

 

Evenimentul este structurat în două zile, sâmbătă, 4 iunie, fiind programate antrenamentele libere, în intervalul orar 12.00-20.00, în timp ce duminică, 5 iunie, de la ora 10.00, va avea loc antrenamentul cronometrat, urmat de cele două manșe de concurs și festivitatea de premiere (în jurul orei 19.30).