Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Treci cu bine peste interviul de angajare! Cum răspunzi la :"Ce ne puteţi spune despre dumneavoastră?"

16 iunie 2021
Share:
Treci cu bine peste interviul de angajare! Cum răspunzi la :"Ce ne puteţi spune despre dumneavoastră?"

Sunteti in cautarea unui loc de muncă? Atunci probabil că veţi trece printr-un interviu de angajare şi chiar dacă la prima vedere totul s-ar putea reduce doar la emoţiile de a vă prezenta în faţa unui necunoscut, în realitate, interviul este mult mai mult şi presupune cercetare, dar şi multă diplomaţie. Iulian Ioniţă, consultant în resurse umane ne-a dezvăluit o parte din secretele recrutorilor de forţă de muncă şi comportamentul de preferat al intervievaţilor, în funcţie de întrebări.

În general, recrutorii pornesc interviul cu întrebarea: "Ce ne puteţi spune despre dumneavoastră?" pentru că din răspuns îşi pot da seama de punctele tari sau slabe ale viitorului angajat.

" Este o întrebare prin care să te vinzi la un interviu, să poţi să spui cât eşti de bun sau în ce măsură te potriveşti cu locul de muncă vizat. Este important ca înainte să afli cine te intervievează, care este organizaţia care te cheamă aşa încât să afli câteva lucruri despre ea şi să încerci să le spui acele lucruri despre tine care ar putea să sune bine pentru ei", explică Iulian.

Indiferent cat de bine ţi se pare că te intelegi cu recrutorul, nu uita că acesta nu iti este prieten şi dezvăluie despre tine doar ceea ce este relevant pentru obţinerea locului de muncă.

Mai multe detalii pe acest subiect aflaţi din interviul video de mai jos:

 

https://youtu.be/Q5LnZDf9lXo

Iulian Ioniţă are 43 de ani şi este certificat Life Orientation, Human Synergistics, Learning International şi practicant NLP, CPI – California Psychological Inventory si MAB II, doua din cele mai eficiente unelte din psihometrie. Iulian şi-a început cariera în vânzări pe diverse poziţii pornind de la  agent de vânzări, la şef de echipă,  apoi manager de filială, ulterior  la manager de vânzări regional pentru companii precum: Interbrands Nestle, Aquila, Overseas. Când a simţit că menirea lui este să facă altceva, şi-a dat demisia şi a pornit de la zero în resurse umane. A lucrat ca trainer intern, trainer coordonator, dar şi ca freelancer pentru companii prestigioase precum Achieve Global, MDI-Training Romania. A ocupat pozititii ca Training Manager pentru WNS Global Services sau Coordonator al HR Field  Business Partners la Kruk Romania. Iulian Ioniţă se ocupă acum, de construirea si livrarea celor mai bune soluţii de dezvoltare pentru clienţii din corporaţii, organizaţii care urmaresc să-şi profesionalizeze angajaţii pentru a-i creşte sau a-i face eficienţi pentru business.