Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Strada Stadionului va fi închisă duminică, iar traseul autobuzului 5 va fi schimbat

9 decembrie 2022
Share:
Maratonul vaccinării anti-covid de la Ploieşti se va desfăşura pe stadionul "Ilie Oană"

Ca urmare a desfășurării meciului de fotbal de pe stadionul Ilie Oană, din data de 11.12.2022, în intervalul 18:30 – 23:00, str. Stadionului va fi închisă circulației rutiere, traseul 5 va circula deviat, astfel:

- pe sensul Spitalul Județean – Cartier Mihai Bravu, traseu normal până pe str. Ștefan Greceanu, după care va parcurge străzile: Nicolae Bălcescu, Armoniei, Mihai Bravu și întoarce în sensul giratoriu situat la intersecția străzilor Mihai Bravu cu Chimiei, cu stație de debarcare/îmbarcare Grădinari de pe str. Mihai Bravu.

Nu se pot utiliza stațiile: Poștei, Tăbăcărie, Războieni, Neajlov, Mihai Bravu. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.

- pe sensul Cartier Mihai Bravu – Spitalul Județean va parcurge străzile: Mihai Bravu, Armoniei, Nicolae Bălcescu, după care traseu normal.

Nu se pot utiliza stațiile: Mihai Bravu, Neajlov, Tanin, Stadion, Poștei. Pe porțiunea deviată se vor efectua toate stațiile întâlnite în parcurs.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări, în funcție de indicațiile agenților de Poliție Rutieră a municipiului Ploiești care vor fi prezenți in zonă.

Sursa: S.C. Transport Călători Express S.A. Ploiești