Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Se schimbă semnele de circulaţie pe mai multe străzi din sudul Ploieştiului

22 septembrie 2023
Share:
img-20220104-153539-jpg-1641328931.jpg

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis o serie de măsuri rutiere, care vor fi luate în contextul circulației autovehiculelor, pe perioada lucrărilor de modernizare a Bulevardului Independenței.

Pentru fluidizarea traficului în zona de sud şi pentru a se putea realiza accesul pe str. BP Haşdeu dintre Gara de Sud spre Centru, comisia a aprobat următoarele:

• demontarea indicatoarelor: "Obligatoriu stânga" și "Accesul interzis", situate la intersecția str. Milcov/str. Teleajen;

• montarea indicatorului "Sens unic" pe str. Teleajen, sensul de mers către str. B.P. Hașdeu;

• demontarea indicatorului "Sens unic" situat la intersecția str. B.P. Hașdeu/str. Teleajen;

• montarea indicatorului "Accesul interzis" pe partea stângă, la intersecția str. B.P. Hașdeu/str. Teleajen;

• montarea indicatorului "Obligatoriu dreapta" pe partea dreaptă, la intersecția str. Teleajen/str. B.P. Hașdeu.

Totodată, pentru facilitarea accesului ambulanţei spre Spitalul de Pediatrie Ploieşti, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis deblocarea străzii Mihai Eminescu, în zona London, porțiunea cuprinsă între str. Ana Ipătescu și str. Traian Vuia, precum și menținerea circulației în ambele sensuri. Această decizie a fost luată şi în vederea diminuării traficului auto pe strada Bobâlna.

În plus, pe strada BOBÂLNA la intersecția cu strada DEPOULUI – se va monta un indicator "Drum cu prioritate“, însoțit de panou adițional "Direcția drumului cu prioritate la stânga";

Pe strada DEPOULUI la intersecția cu strada BOBÂLNA:

- pe sensul dinspre PODUL DE LEMN spre GARA DE SUD, se va monta un indicator "Oprire" și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare;

- pe sensul dinspre GARA DE SUD către PODUL DE LEMN, se va monta un indicator "Oprire", însoțit de panou adițional "Direcția drumului cu prioritate la dreapta" și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare.

Pe strada DEPOULUI, sensul de mers spre PRAHOVA VALUE CENTER – se vor demonta indicatoarele rutiere "Cu excepția tramvaiului“ și "Interzis a vira la stânga", pentru a permite virajul autovehiculelor spre stânga pe calea de rulare spre str. Democrației și se va executa marcaj temporar de ghidaj, pe perioada execuției lucrărilor de modernizare la Bulevardul Independenței.