Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Se fac angajări în mai multe unităţi de învăţământ din Prahova. Posturile sunt pentru personal nedidactic şi auxiliar

25 octombrie 2023
Share:
meeting-5817031-1280-jpg-1689327611.jpg

Instituţiile publice din Prahova au scos la concurs mai multe posturi vacante în ultima săptămână. Sunt locuri de muncă atât pentru candidaţi cu studii medii, cât şi pentru cei cu studii superioare în meserii diverse. Cele mai multe posturi sunt în untităţi de învăţământ. 

Citeste si: https://prahovaeconomica.eu/la-finalul-saptamanii-in-3-locatii-din-prahova-este-organizata-o-bursa-a-locurilor-de-munca

CLUBUL COPIILOR MUNICIPIUL CÂMPINA are nevoie să angajeze un muncitor calificat cu jumătate de normă. 

GRĂDINITA CU PROGRAM PRELUNGIT NR.23, PLOIEȘTI angajează pe perioadă nedeterminată un absolvent de studii superioare economice pentru postul de administrator financiar. Află condiţiile postului aici. 

GRĂDINIȚA CU PROGRAM PRELUNGIT NR. 33, PLOIEȘTI angajează şi ea un administrator financiar. 

COLEGIUL ECONOMIC „VIRGIL MADGEARU”, MUNICIPIUL PLOIEȘTI are nevoie de un şofer

PRIMĂRIA COMUNEI FÂNTÂNELE organizează concurs pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a postului contractual de execuție vacant de conducător buldoexcavator – Comapartimentul Tehnico-Administrativ. Detalii despre concurs şi cerinţele postului aici. 

ȘCOALA GIMNAZIALĂ „SFÂNTA VINERI” MUNICIPIUL PLOIEȘTI caută îngrijitor, post vacant contractual  cu normă întreagă, pe perioadă nedeterminată. 

LICEUL TEHNOLOGIC AGROMONTAN "ROMEO CONSTANTINESCU", ORASUL VALENII DE MUNTE angajează un paznic pe perioadă nedeterminată. 

COLEGIUL NAŢIONAL MILITAR “DIMITRIE CANTEMIR” Breaza organizează concurs pentru postul de medic specialist (specialitatea medicină generală / medicină de familie) la Cabinetul medical (cu staționar), prevăzut cu studii universitare de licență în domeniul medical, vechime– minim 3 ani în gradul de medic M.G./ M.F.

ȘCOALA GIMNAZIALĂ, COMUNA GHERGHIȚA are nevoie de un îngrijitor.