Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Se fac angajări în instituţii publice din Prahova! Află unde şi care sunt condiţiile!

7 august 2023
Share:
meeting-5817031-1280-jpg-1689327611.jpg

În ultima săptămână, mai multe instituţii publice din Prahova au scos posturi la concurs. Se caută personal atât cu studii medii, cât şi cu studii superioare, pe perioade nedeterminate sau temporare, în domenii variate. 

COLEGIUL "FERDINAND I", COMUNA MĂNECIU angajează un paznic şi un îngrijitor. Pentru niciunul dintre aceste posturi nu se solicită vechime.  

Mai sunt şapte zile până la expirarea ofertei SPITALULUI ORĂȘENESC ,, SFANTA FILOFTEIA '' MIZIL. Această unitate sanitară încearcă demult să îşi ocupe organigrama, dar fără succes. Sunt organizate concursuri pentru:

un post de medic specialist în specialitatea dermatovenerologie;
• un post de medic specialist în specialitatea pediatrie;
• un post de medic specialist în specialitatea obstretică ginecologie-temporar vacant
• un post de medic specialist în specialitatea A.T.I;
• un post de medic specialist în specialitatea psihiatrie;
• un post de medic specialist în specialitatea urologie;
• un post de medic specialist în specialitatea recuperare medicină fizică și balneologie
• un post de medic specialist în specialitatea neurologie;
• un post de medic specialist în specialitatea endocrinologie;
• un post de medic specialist în specialitatea diabet zaharat, nutriție și boli metabolice
• un post de medic specialist în specialitatea gastroenterologie. 

CENTRUL DE TRANSFUZIE SANGUINĂ PRAHOVA organizează concurs pentru două posturi de asistent pe perioada nedeterminată: 1 post pentru specializarea MEDICINA GENERALA, 1 post pentru compartimentul recrutare – promovare si 1 post in cadrul compartimentului de colecta sange si componenete. Cerinţele AICI

PRIMĂRIA COMUNEI MĂNECIU caută un șofer microbuz școlar. Condiții specifice ale postului sunt: studii medii absolvite cu diplomă de bacalaureat, permis de conducere categoria D, atestat profesional pentru conducatori auto care efectuează transport de persoane, în termen de valabilitate, cartela conducătorului auto valabilă, aviz psihologic de la un cabinet medical avizat de Ministerul Transportului, documente care să ateste vechimea în muncă și vechimea de conducător auto. Înscrierile la concurs se fac până pe 16 august. 

ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”NICOLAE TITULESCU” PLOIEȘTI angajează un paznic, iar ȘCOALA GIMNAZIALĂ “GEORGE EMIL PALADE” PLOIEȘTI  caută ingrijitoarepe perioadă nedeterminată, dar cu jumătate de normă. Detaliile AICI

SPITALUL DE PEDIATRIE PLOIEȘTI angajează Medic primar, specialitatea medicală Medicină fizică și de reabilitare în cadrul Cabinetului Medicină fizică și reabilitare – Ambulatoriu integrat al Spitalului de Pediatrie Ploiești, normă întreagă, perioadă nedeterminată. 

COMISARIATUL REGIONAL PENTRU PROTECTIA CONSUMATORILOR REGIUNEA SUD MUNTENIA (PLOIESTI) face concurs pentru mai multe posturi: sunt 3 posturi de consilier IA şi 1 post de consilier gr. II. Citiţi condiţiile aici. 

PRIMARIA ORASULUI SINAIA angajează un șef serviciu serviciul public de salvamont. Condiţiile postului sunt: studii universitare de licență absolvite cu diplomă de licență sau echivalentă,  vechime în muncă – minim 5 ani.