Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Profesorul Liviu Drăghici a fost recompensat cu premiul Merito pentru excelenta în educație

12 septembrie 2021
Share:
IMG_20210912_125130.jpg

Liviu Draghici, profesor de economie la Liceul Tehnologic, administrativ ai de servicii "Victor Slavescu" din Ploiesti și colaborator al emisiunii Prahova Economică, este unul dintre cei 12 profesori din tara care au fost premiati pentru excelenta în educație în cadrul galei Merito. 

Miercuri 8 septembrie 2021, la Bucuresti a avut loc Gala Merito 2021, un eveniment ajuns la a sasea editie. Anul acesta au fost peste 600 de profesori nominalizati, 12 dintre ei fiind răsplătiți pentru excelență în educație.

Liviu Draghici este al doilea prahovean din comunitatea Merito, Daniela Lica profesoară de informatică la Colegiul Național I.L.Caragiale fiind premiata inca din 2017.

Gala Merito presupune identificarea, documentarea și premierea profesorilor cu vocație din învățământul românesc, procesul de selectie incluzand interviuri cu elevi sau fosti elevi, cu alti profesori si cu persoane din comunitatea locala.

Liviu Draghici a fost selectat pentru numeroasele proiecte pe care le implementeaza in comunitate, pentru contributiile din domeniul antreprenoriatului si educatiei financiare, fiind premiat de catre Cosmina Marinescu, CEO al KRUK, o companie multinationala care activeaza in domeniul financiar.

Povestea profesorului prahovean o puteti citi integral pe site-ul proiectului