Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Profesoara de matematică de la Azuga reclamată la poliţie de părinţii a 12 elevi e în continuare titulară pe post! Ea nu mai predă, însă, acolo!

13 noiembrie 2023
Share:
Proba teoretica de azi pentru permisul auto a fost suspendata

Profesoara de matematică de la Liceul Teoretic din Azuga reclamată de mai mulţi părinţi la poliţie că în mod intenţionat le-a lăsat copiii corigenţi pentru a nu intra în Evaluarea Naţională din vara acestui an este în continuare la catedră. Nu la liceul unde a făcut probleme, ci în altă unitate de învăţământ. Potrivit edupedu.ro, decizia de concediere a fost contestată de femeie care a reuşit nedesfacerea contractului de muncă pe motive de neîndeplinire a procedurii. Aşa se face că acum aceasta e titulară în continuare pe postul de la liceu, dar detaşată în altă parte. 

Mai multe detalii citiţi aici. 

La finalul lunii mai, sute de elevi şi părinţi, au semnat o petiţie care cerea îndepărtarea profesoarei de matematică din sistem, aceasta fiind acuzată că de mulţi ani aceasta le dădea note mici şi în final îi lăsa corigenţi pe elevii care nu făceau pregătire cu ea, faptă condamnabilă atât moral, cât şi de legvile educaţiei. 

Cei 12 elevi lăsaţi corigenţi în primăvară, deşi la începutul anului şcolar aveau note bune, nu au mai putut susţine prima etapă a Evaluării Naţionale, ci doar pe a două în limita locurilor rămase la şcoli profesionale şi licee sau clase mai slab cotate.