Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Primăria Sinaia a publicat programul Festivalului "Sinaia Forever"

28 septembrie 2021
Share:
242169410_4783477705014645_1977217418114990514_n.jpg

Cu o rată de incidenţă a cazurilor de covid 19 aproape de scenariul roşu (2.73 astăzi), Sinaia îşi organizează totuşi festivalul tradiţional Sinaia Forever, la care, de obicei, vin mii de oameni din întreaga ţară. Pe pagina de socializare, Primăria Sinaia a postat astăzi programul pe trei zile al festivalului care va începe vineri, 1 octombrie, şi se va sfârşi duminică, 3 octombrie. 

Pentru ca oamenii să stea mai dispersaţi, organizatorii au montat şase scene în tot centrul oraşului unde vor evolua diverşi artişti sau trupe. Tema de anul acesta a festivalului este Carnavalul. 

"Deși este făcută la o scară mai mică, este o ediție valoroasă și la fel de fastuoasă ca cele din anii trecuți. De ce este valoroasă? Pentru că este primul eveniment de mare anvergură care se desfașoară în Sinaia în ultimii 2 ani, adresat tuturor categoriilor de vârstă.  Tinând cont de condițiile actuale vom respecta cu strictețe regulile de distanțare și protecție sanitară. De aceea vom avea 6 scene mai mici în loc de una mare. Concerte, teatru, dans, târguri și terase, dar și activitați pentru copii . Și daca nu știați încă, avem și acoperire wi-fi gratuit că să puteți împărtăși și trăi live cu cei dragi cele mai deosebite momente".

Vezi mai jos programul pe zile si ore:

În perioada 29 sept. ora 08.00 - 03 oct. ora 23.00 traficul auto va fi restricționat în centrul orașului și str. O Goga integral 

De miercuri 29 sept. traficul auto va fi restricționat pe B-dul. Carol I pe tronsonul cuprins între intersecția cu str. Gării și intersecția cu str. Aosta. Din data de 30 sept. restricțiile se vor aplica pe Carol I de la intersecția cu b-dul Republicii până la intersecția cu str. Gării.

Pentru perioada mai sus menționată se vor utiliza următoarele rute ocolitoare:

Pe sensul de mers București-Brașov: Calea București – Calea Prahovei – Calea Brașovului,

sau Calea București – b-dul Republicii – M. Kogalniceanu – Th. Aman – Cășeriei – Furnica – Mânăstirii – Eroilor – b-dul Carol I – b-dul Ferdinand;

Pe sensul de mers Brașov➡️București: Calea Brașovului – Calea Prahovei – Calea București,

sau

B-dul Ferdinand – b-dul Carol I – str. Eroilor – Mânăstirii – Furnica – Cașeriei – Th. Aman – M. Kogalniceanu – b-dul Republicii – Calea București.

Accesul auto în cartiere și la unitățile de cazare, dar și tranzitarea centrului orașului se va face pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător, atât la intrarea cât și la ieșirea din localitate.