Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ploiesti: Un bărbat de 39 de ani este cel care a înțepat anvelopele a 7 mașini

24 iunie 2022
Share:
Șoferul care a provocat accidentul de la Baba Ana in urma căruia au murit doi oameni era băut și nu avea permis

În urma cercetărilor, politistii ploieșteni l-au identificat pe cel care a înțepat anvelopele a 7 mașini staționate pe două străzi din Ploiesti, in persoana unui bărbat de 39 de ani din Ploiești. 

În vederea administrării probatoriului, ieri, 23 iunie a.c.,  polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au efectuat o percheziție domiciliară la domiciliul bărbatului în vârstă de 39 de ani, fiind găsite mai multe mijloace materiale de probă. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbat a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca azi să fie prezentat unității de parchet cu propunere de luare a unei alte măsuri  prevenitive. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere.

La data de 20 iunie a.c., în jurul orei 00:30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un bărbat despre faptul că i-ar fi fost înțepată o anvelopă a autoturismului personal, parcat pe o stradă din municipiul Ploiești. 

În baza sesizării, s-a format echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, constatând faptul că atât pe strada Aleea Strejnic, cât și pe strada Gheorghe Grigore Cantacuzino din municipiu, în total 7 autoturisme prezintă urme de distrugere la nivelul anvelopelor. 

La acest moment se efectuează cercetări în vederea clarificării situației de fapt, identificării persoanelor implicate și luării măsurilor legale în consecință. 

Cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunii de distrugere.