Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Ploieşteni cu care ne mândrim: Dana Lica, antrenorul de genii informatice

27 decembrie 2020
Share:
Ploieşteni cu care ne mândrim: Dana Lica, antrenorul de genii informatice
Campania "Ploieşteni cu care ne mândrim" o aduce astăzi în prim-plan pe Daniela Lica, coordonatoarea Centrului Judeţean de Excelenţă Prahova. 
Dana Lica este profesoara de informatică de la Colegiul Național I.L.Caragiale şi de ani de zile face performanța în educație. ”Antrenorul de genii” cum este, binemeritat, numită, a reușit în cele mai bine de trei decenii de când este la catedră, să obțină, cu elevii pe care-i pregătește, rezultate impresionante la olimpiadele naționale și internaționale.
În ultimii zece ani se află în spatele a numeroși elevi ploieșteni care au fost admiși la universități de prestigiu, precum Cambridge, Oxford sau Imperial College London.
Este autor și coautor la peste zece manuale de Informatică, membru în diverse comisii de profil.
Performanțele sale au fost încununate cu Ordinul ”Meritul pentru Învăţământ în grad de Cavaler”, iar în urmă cu doi ani a reușit să obțină, în premieră pentru învățământul prahovean, premiul MERITO, un proiect de recunoaștere a excelenței în Educație.
Primăria municipiului Ploiești i-a decernat, în repetate rânduri, titlul de Profesorul Anului, pentru dăruirea și rezultatele de excepție pe care elevii săi le-au obținut în cadrul competițiilor la nivel național și international în domeniul informaticii.
comunicat Primăria Ploieşti