Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Percheziții în Ploiești și Brăila la domiciliile unor hoți. Află cum acționau!

24 septembrie 2019
Share:
Percheziții în Ploiești și Brăila la domiciliile unor hoți. Află cum acționau!

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești efectuează în această dimineață patru percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de furt calificat. Perchezițiile au loc în Ploiești. 

Din cercetări a rezultat faptul că, pe perioada acestui an, persoanele bănuite ar fi săvârșit trei infracțiuni de furt calificat, apelând la metoda ,,pomana”. Prin această metodă, aceștia ar fi sustras mai multe sume de bani și bijuterii.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat la aproximativ 7.000 de lei.

Și polițiștii din Câmpina fac azi șase percheziții la locuințele unor persoane din municipiul Brăila, județ Brăila, bănuite de săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetări a rezultat faptul că, în luna august 2019, persoanele bănuite ar fi pătruns pe timp de noapte, prin escaladare și prin efracție în incinta a două societăți comerciale de pe raza municipiului Câmpina, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, precum materiale feroase, unelte, scule electrice (picamer, flex) etc.

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracțională este estimat, până la acest moment, la 21.900 de lei.

Două persoane urmează să fie aduse la sediul poliției pentru audieri.

Activitățile beneficiază și de suportul tehnic al polițiștilor din cadrul Biroului de Investigații Criminale- I.J.P.Brăila.

Suportul de specialitate a fost asigurat de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din I.J.P. Prahova și I.P.J. Brăila.

comunicat IJP Prahova