Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Penitenciarul de Femei Târgşorul Nou face angajări din sursă externă! Află detalii!

21 noiembrie 2023
Share:
Vrei să lucrezi în Penitenciarul Târgşor? Uite ce cursuri trebuie să urmezi!

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant de agent (tehnician veterinar), în cadrul sectorului economico-administrativ.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se depun la sediul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou în termen de 15 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 13.12.2023, inclusiv, ora 15.00.

Citeste şi: https://prahovaeconomica.eu/afla-ce-locuri-de-munca-au-scos-la-concurs-institutiile-publice-din-prahova-in-ultimele-zile-sunt-posturi-in-primarii-scoli-si-spitale

Condiţiile specifice de ocupare a posturilorprobele de concurs, precum și bibliografia şi tematica de concurs, Prezentarea generală a posturilor, Normele şi baremele specifice privind organizarea, desfăşurarea şi evaluarea probelor cu caracter eliminatoriu sunt prevăzute în Anexele la anunţul de concurs şi se regăsesc pe site-ul unităţii la adresa: http://anp.gov.ro/penitenciarul-de-femei-ploiesti-targsorul-nou/cariera/concursuri/concursuri-in-derulare

 Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou, telefonic la nr. 0244/381254 sau 0244/380770, interior 144 sau prin e-mail la adresa concurs-targsor@anp.gov.ro precum și pe site-urile Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor.

În vederea încadrării ca polițist de penitenciare - ofițer, Penitenciarul de Femei Ploieşti Târgşorul - Nou scoate la concurs, din sursă externă, un post vacant din sectorul medical – medic rezident în ultimul an/ medic specialist/medic primar confirmat în specialitatea medicină generală/medicină de familie.

La concurs pot participa persoanele care îndeplinesc condiţiile generale, precum şi condiţiile specifice de ocupare a posturilor.

Dosarele complete se transmit fie prin poșta electronică pe adresa de e-mail concurs-sprahova@anp.gov.ro, fie se depun personal, în intervalul orar 08.00 – 15.00, la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului – Spital București  - Rahova, în termen de 10 zile lucrătoare de la data publicării anunţului, adică până la data de 29.11.2023, inclusiv.

Informaţii suplimentare se pot obţine de la structura de resurse umane din cadrul Penitenciarului – Spital București  - Rahova, telefonic la nr. 0214211746 interior 351/360 și pe site-urile Penitenciarului – Spital București  - Rahova și al Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor:

Publicat la data de 15.11.2023 – Concurs de ocupare, din sursă externă, a 9 posturi de medic medicină generală/medicină de familie la Penitenciarul București-Rahova, Penitenciarul Codlea, Penitenciarul Giurgiu, Penitenciarul Mărgineni, Penitenciarul Ploiești și Penitenciarul de Femei Ploiești Târgșorul Nou – Penitenciarul-Spital București-Rahova (gov.ro)