Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Pe mai multe străzi din Ploieşti se vor schimba semnele de circulaţie pe perioada lucrărilor la bulevard

20 septembrie 2023
Share:
276130715-284734223831430-5000611671959296565-n-jpg-1652182834.jpg

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis, astăzi, o serie de măsuri rutiere, care vor fi luate în contextul circulației autovehiculelor, pe perioada lucrărilor de modernizare a Bulevardului Independenței.

Astfel, pe strada BOBÂLNA la intersecția cu strada DEPOULUI – se va monta un indicator "Drum cu prioritate“, însoțit de panou adițional "Direcția drumului cu prioritate la stânga";

Pe strada DEPOULUI la intersecția cu strada BOBÂLNA:

- pe sensul dinspre PODUL DE LEMN spre GARA DE SUD, se va monta un indicator "Oprire" și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare;

- pe sensul dinspre GARA DE SUD către PODUL DE LEMN, se va monta un indicator "Oprire", însoțit de panou adițional "Direcția drumului cu prioritate la dreapta" și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare.

Pe strada DEPOULUI, sensul de mers spre PRAHOVA VALUE CENTER – se vor demonta indicatoarele rutiere "Cu excepția tramvaiului“ și "Interzis a vira la stânga", pentru a permite virajul autovehiculelor spre stânga pe calea de rulare spre str. Democrației și se va executa marcaj temporar de ghidaj, pe perioada execuției lucrărilor de modernizare la Bulevardul Independenței.