Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

O femeie de 50 de ani din Ploieşti a fost reţinută pentru tâlhărie. A lovit un paznic al magazinului de unde furase haine!

18 septembrie 2023
Share:
police-378255_640.jpg

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr.4 de Poliție Ploiești au pus în executare două mandate de percheziție domiciliară la domiciliul unei femei în vârstă de 50 de ani, din municipiu, bănuită de comiterea unei infracțiuni de tâlhărie. În fapt, la data de 6 septembrie a.c., persoana bănuită ar fi sustras mai multe articole vestimentare din incinta unui centru comercial din zona de sud a municipiului Ploiești. 

Femeia a fost oprită pentru verificarea bagajului de către paznicul centrului comercial care avea informaţii din magazin că aceasta ar fi furat haine.

Suspecta l-a  agresat şi a reuşit să plece cu bunurile în cauză. În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe mijloace materiale de probă, precum și articolele vestimentare sustrase din magazin, femeia în cauză fiind condusă la sediul poliției în vederea audierii. 

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de persoana bănuită a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca mâine să fie prezentată unității de parchet competente cu propunere de luare a unei alte măsuri preventive. 

Activitatea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploiești. 

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie.

foto arhiva