Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

O fată de 14 ani din Ploieşti a fost dată dispărută! Dacă o vezi, sună la 112!

14 iunie 2017
Share:
O fată de 14 ani din Ploieşti a fost dată dispărută! Dacă o vezi, sună la 112!

Poliția Prahova caută o fată de 14 ani, care, la data de 13 iunie 2017, a plecat de la apartamentul din Ploiești unde locuiește spre Şcoala Nicolae Bălcescu din Ploieşti și nu a mai revenit. 

Persoana dispărută se numește Moise Cătălina Georgiana, are 14 ani, a plecat de acasă pe 13 iunie, dimineaţă la 7,30 spre Şcoala Nicolae Bălcescu din Cartierul Malu Roşu unde urma să facă pregătire la matematică şi română în vederea examenului de capacitate. Mama a sunat-o în jurul orei 10 şi după ce a insistat şi nimeni nu i-a răspuns, a decis să meargă la şcoală, dar fata nu era acolo.  După ce a căutat-o peste tot, mama a sesizat dispariția la poliţie în seara zilei de 13 iunie 2017.

Au fost demarate, imediat, toate activitățile procedurale, polițiștii efectuând investigații pentru găsirea minorei, fiind în prezent dată în urmărire națională.

Minora are 1,60 m. înălțime, greutate de 70 de kg, față ovală, păr șaten, lung, ondulat, ochi căprui. La momentul plecării era îmbrăcată cu un tricou de culoare grena, cu dungi albastre, inscripționat, pantaloni negri trei sferturi și pantofi sport de culoare alb cu negru, iar în spate purta un rucsac verde cu gri.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă - 112. 

Fata a fost găsită în Gara de Nord din Bucureşti de către nişte rude. Ea a revenit acasă.