Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Încă o întâlnire oficială pentru realizarea Spitalului Municipal de Urgență din Ploiești

11 mai 2022
Share:
fb-img-1652290039002-jpg-1652290059.jpg

Primarul Municipiului Ploiești,  Andrei Liviu Volosevici, s-a întâlnit, astăzi, cu reprezentanții IFC pentru o evaluare preliminară a studiului de prefezabilitate pentru Spitalul Municipal de Urgență Ploiești.
Delegația condusă de Mehita Fanny, managerul echipei IFC, instituție financiară soră a Băncii Mondiale, care se ocupă de PPP în Europa, adică de paritatea puterii de cumpărare, a fost primită la sediul municipalității, în cadrul unei întâlniri de lucru la care au participat consilierul pe probleme de sănătate al primarului municipiului Ploiești și lider de proiect Mariana Câju, administratorul public al municipiului Ploiești,  Simona Albu, președintele CAS Prahova,  Cătălin Măguleanu şi managerii celor două spitale aflate în administrarea municipalității ploieștene.

În cadrul întâlnirii de lucru, reprezentanții IFC au purtat discuții şi cu președintele CAS Prahova pentru a clarifica aspectele legate de finanțarea spitalelor publice din România. 

Andrei Volosevici a declarat că proiectul Spitalului Municipal de Urgenţă Ploieşti este unul ambițios şi speră ca lucrările să înceapă în anul 2023. 


De asemenea,  Mehita Fanny, managerul echipei IFC, a precizat că „succesul acestui obiectiv de investiții va deschide mai multe proiecte în România, în domeniul sănătății”.


 În urma  discuțiilor şi clarificărilor purtate astăzi reprezentanții IFC vor finaliza raportul în cel mai scurt timp.