Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Încă o ediție a Bazarului Copiilor se va desfășura la Ploiești luna aceasta

8 septembrie 2021
Share:
FB_IMG_1631109184564.jpg

Ediția cu numărul XXI a Bazarului Copiilor va avea loc pe data de 19 septembrie 2021, între orele 10.00 şi 13.00, anunță Asociația Mozaic Cultural Ploiesti pe pagina de socializare https://facebook.com/events/s/bazarul-copiilor-editia-a-xxi-/368457888116168/
Ca de fiecare dată, invităm copiii ca, la finalul evenimentului, să doneze lucrurile nevândute. Acestea vor ajunge la copiii proveniți din familii fără posibilități materiale.
La fiecare ediție a Bazarului, peste 1.000 de participanți (copii, părinți, bone, bunici) se bucură de cel mai mare eveniment de acest fel din România!

BAZARUL COPIILOR
Regulament
1. Intrarea la Bazarul Copiilor în calitate de cumpărător este liberă şi presupune respectarea unor reguli elementare de bun-simţ privind curăţenia şi încadrarea în normele de conduită.
2. Pentru a avea calitatea de vânzător, participanţii trebuie să respecte următoarele reguli:
– Să-şi expună lucrurile pe o pătură sau pe o măsuţă pliantă;
– Să expună spre vânzare numai lucruri de calitate bună sau foarte bună;
– Să vândă lucrurile la preţuri de bun-simţ;
– Să vândă numai lucrurile proprii, iar nu pe cele ale părinţilor sau prietenilor. Copiii sub trei ani pot fi reprezentaţi de părinţii lor, însă numai cu participarea obligatorie şi a copilului. Se acceptă spre vânzare şi obiecte de puericultură, cum ar fi: biberoane, sterilizatoare, încălzitoare pentru biberoane, cărucioare şi orice accesorii folosite pentru creşterea şi educarea copiilor;
– Să respecte regulile general-valabile de conduită;
– Să păstreze curăţenia pe tot parcursul desfăşurării evenimentului;
– Să lase curat în urmă în momentul părăsirii spaţiului unde şi-au desfăşurat activitatea.
3. Nerespectarea oricăreia dintre aceste reguli poate atrage după sine una dintre următoarele sancţiuni:
– ridicarea calităţii de vânzător;
– interzicerea participării la ediţiile viitoare ale Bazarului Copiilor;
4. La finalul fiecarei editii, toti vanzatorii si voluntarii primesc diplome de participare.
Organizatorii Bazarului Copiilor nu îşi asumă responsabilitatea privind comportamentul neadecvat al participanţilor. Singurii responsabili pentru comportamentul şi siguranţa copiilor sunt părinţii acestora.
Organizatorii nu percep nicio taxă pentru participarea la Bazarul Copiilor, iar volunarii care doresc să sprijine evenimentul nu sunt remuneraţi.