Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

În coloană, spre munte. DN1 este şi astăzi aglomerat pe Valea Prahovei

4 ianuarie 2020
Share:
În coloană, spre munte. DN1 este şi astăzi aglomerat pe Valea Prahovei

Cei care au dorit să ajungă la munte în acest weekend au întâmpinat aglomeraţia de pe Valea Prahovei. Încă de la ora 10.00, pe DN1, pe sensul de mers către Brașov se înregistra coloană in mișcare de la km 101+400 zona Nistoresti până în Comarnic (zona centrală), de la km 127 între Sinaia si Bușteni. Pe sensul spre București se circulă fără probleme. Atenţie şi la vreme, pentru cei dornici de plimbări pe munte. Din seara aceasta, intrăm în cod galben de ninsori şi vânt puternic. 

Poliţiştii prahoveni se aşteaptă ca astăzi circulaţia să fie intensă pe DN1.  Pe raza județului, un număr de 76 de lucrători de poliție rutieră și ordine publică acționează pentru asigurarea fluenţei traficului și prevenirea accidentelor şi ambuteiajelor rutiere.

"Recomandăm conducatorilor auto să respecte regulile de circulație, să păstreze o distanță de siguranță față de autovehiculele ce circulă în fața lor, să se asigure temeinic la schimbarea direcției de mers și a benzilor de circulație, să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste calm și o conduită preventivă în trafic", anunţă poliţiştii.

Totodată, ANMH avertizează că zona montană a judetului Prahova se află sub cod galben de ninsori moderate la peste 1.700 de m altitudine şi intensificări puternice ale vântului şi viscol, de astăzi, 4 ianuarie , ora 18 şi până mâine, 5 ianuarie, ora 6.00.

foto arhiva