Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Hoţii nu sunt mofturoşi! Află ce bunuri au furat cinci prahoveni în acest weekend!

23 ianuarie 2023
Share:
police-378255_640.jpg

La data de 21 ianuarie a.c., în jurul orei 15.15, polițiștii din cadrul Secției Rurale de Poliție Ciorani au fost sesizați de către directorul unei amenajări piscicole din comuna Fulga, despre faptul că persoane necunoscute ar fi sustras pește din unul din bazine, ulterior plecând cu un autoturism. 

În baza sesizării, polițiștii au efectuat verificări pe raza comunelor adiacente, ocazie cu care persoanele bănuite de comiterea faptei au fost identificate și depistate în comuna Baba Ana, ca fiind 3 tineri cu vârstele de 19, 22 respectiv 30 de ani, domiciliați în comuna Fulga. Polițiștii au descoperit cantitatea de 126 de kilograme de pește în maşina cu care se deplasau suspecţii. Peştele a fost predat directorului societății. Din verificări, s-a stabilit faptul că cei trei urmau să comercializeze peștele în cauză pe raza mai multor comune din apropierea orașului Mizil.În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Tot pe 21 ianuarie a.c., în jurul orei 18.30, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu au depistat două persoane ce aveau asupra sa mai multe bunuri susceptibile a fi sustrase. În urma verificărilor efectuate polițiștii au identificat persoanele bănuite ca fiind doi tineri cu vârstele de 22 și respectiv 26 de ani din municipiul Ploiești care ar fi sustras mai multe obiecte de decor, din lemn, dintr-o clădire din zona de Vest a municipiului. În cauză, polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

info IJP Prahova

foto arhiva