Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Eşti în concediu de creştere a copilului şi vrei să devii antreprenoare? Vino la workshopul de joi, din Ploieşti, pentru a afla cum să reuşeşti!

12 iunie 2017
Share:
Eşti în concediu de creştere a copilului şi vrei să devii antreprenoare? Vino la workshopul de joi, din Ploieşti, pentru a afla cum să reuşeşti!

Joi, 15 iunie, de la ora 18 la 21, la sediul Grădiniţei Ploieştiul în culori, se va desfăşura workshopul cu tema "Şi mămică, şi antreprenor de succes!". Alina Bota, expert în consultanţă financiară şi de business, va veni la Ploieşti să le explice mămicilor care după cei doi ani de creştere a bebeluşului vor să aibă o afacere a lor, de unde să înceapă şi cum se pot descurca. 

Alina Bota a observat că există o tendinţă a tinerelor mămici de a porni afaceri din pasiunile lor chiar în perioada celor doi ani de concediu maternal şi a creat un eveniment care a ajutat zeci de femei din Cluj, Sibiu, Alba Iulia şi Bucureşti,  să pună pe picioare micile lor afaceri. 

"Exista un trend in ultima vreme printre mamicile care sunt in concediu de maternitate sa se indrepte inspre un anumit tip de antreprenoriat care sa le permita isi petreaca mai mult timp alaturi de familie. Nu stiu daca sunt influentate de site-urile de parenting sau sunt descurajate de companiile care nu au programe speciale pentru mame, insa numarul celor care isi doresc un stil de viata mai echilibrat (mai ales foste angajate in banci) este din ce in ce mai mare.

Provocarile lor sunt lipsa timpului (unele au 2-3 copilasi si li se termina concediul in cateva luni), lipsa banilor si lipsa cunostintelor in antreprenoriat. Toate acestea le intarzie succesul si genereaza frustrari.

Cel mai important pentru ele este sa inteleaga ce activitate li se potriveste si sa reuseasca sa inlocuiasca foarte repede venitul de la job cu un venit din activitatea proprie printr-o strategie de business bine pusa la punct.

Aceste mamici sunt de admirat, sotii lor sunt de admirat pentru ca le sprijina, insa au nevoie de consultanta in afaceri si de suportul unei comunitati care sa le ajute sa creasca rapid. Sa renunti la job fara sa ai pregatit urmatorul pas e reteta dezastrului.

In acest workshop vorbim despre pasii corecti in antreprenoriat si despre greselile care costa bani din bugetul familiei. Copilasii cuminti sunt invitati si ei alaturi de mamicile lor", spune Alina Bota pe pagina sa de socializare.

Workshopul propus de ea vine cu beneficii pentru mamele antreprenoare:

1. START CORECT - SUCCES RAPID - inveti care sunt cei 10 pasi pe care e bine sa ii urmezi atunci cand iti deschizi o afacere pentru a avea succes rapid si stabilitate pe termen lung 2. ECONOMISESTI TIMP - ca mamica nu ai timp de pierdut, asa ca vei afla solutii practice extrase din experienta altor antreprenori 3. ECONOMISESTI BANI - invatand care sunt cele mai eficiente metode de a-ti face firma, imagine si reclama cu costuri minime. 4. PRIMESTI SUPORT PERMANENT - intri in Comunitatea Mamprenoarelor si primesti sfaturi, inspiratie si motivatie din partea grupului.

CUI I SE ADRESEAZA? 1. Mamici angajate care isi doresc o afacere proprie. 2. Mamici aflate la inceput de drum in antreprenoriat, care sunt inca in cautarea unor solutii de promovare.

FACILITATOR: Alina Bota - Fondator MamPrenoare & www.levelup.vision, fost executiv in corporate cu 16 ani de experienta in domeniul financiar, business consultant si personal branding consultant. Detalii despre facilitator pe: http://levelup.vision/speaker/alina-bota/

TESTIMONIALE SI POVESTI DE SUCCES: http://levelup.vision/hero/nora-niculescu/ http://levelup.vision/hero/dana-lupsa/ http://levelup.vision/hero/raluca-bojan/ http://levelup.vision/hero/ralu-candrea/ http://levelup.vision/hero/andreea-ispas/

Alte informaţii puteţi afla de aici: https://www.facebook.com/events/305557969889246/?ti=cl&__mref=mb