Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Elevii de la "Economic" şi "Caragiale" au făcut prăjituri ca să strângă bani pentru copiii cu nevoi speciale!

19 decembrie 2018
Share:
Elevii de la "Economic" şi "Caragiale" au făcut prăjituri ca să strângă bani pentru copiii cu nevoi speciale!

Elevii Colegiului Economic Virgil Madgearu din Ploieşti s-au transformat în spiriduşi ai Moşului chiar la ei la şcoală. Alături de părinţi şi profesori, copiii au pregătit prăjituri, limonadă, cozonac şi le-au vândut chiar pe holul instituţiei, colegilor lor. Este cea de-a treia ediţie a "Târgului caritabil de prăjituri", organizat sub deviza "De Crăciun, fii şi tu un Moş bun!", realizat de echipa proiectului regional "Tinereţe şi sănătate", formată din elevi şi profesorii prof. Dr. Camelia Stoica, dir. Adj. Prof. Monica Palade, prof. Iulia Suditu, prof. Carmen Matei, prof. Alina Moise si prof Carmen Bogaciu. 

Copiii şi-au făcut standuri şi, aşa cum au învăţat la orele de comerţ, au decorat mesele şi şi-au făcut reclamă. Anul acesta la târg au participat şi 35 de elevi de la Colegiul I.L.Caragiale Ploieşti, care au avut rezervate 4 standuri. Elevii de la Caragiale au fost coordonati de profesorii Leotescu Raluca, Toma Doina-Elena, Gheorghe Mineliea si Vlasceanu Corina. Chiar şi inspectorul şcolar Cristina Petre a vizitat târgul şi a devenit pe loc clientul copiilor.

De la an la an, târgul este din ce in ce mai mare. Anul acesta s-au implicat 130 de elevi care au vândut prăjituri din 36 de standuri.

Ca de fiecare dată, scopul târgului este de a aduna fonduri pentru acte caritabile. De data aceasta, copiii cu nevoi speciale de la un centru din Ploiesti sunt cei spre care vor merge produsele în valoare totală de 3.832,70 de lei. Din aceşti bani, azi au fost achiziţionate mai multe obiecte necesare copiilor:  un DVD BLURAY player, un minisistem cu CD player, radio, wi-fi etc, CD-uri cu audiobooks, carti de povesti, rechizite şi fructe, iar mâine, elevii le vor duce la centru.