Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

După 25 de ani de la începerea lucrărilor, Palatul Justiţiei din Ploieşti va fi inaugurat

6 septembrie 2021
Share:
Palatul-Justitiei-Ploiesti.jpg

Peste două zile va fi inaugurată clădirea Palatului de Justiţie începută în 1996. Astfel, miercuri, 8 septembrie 2021, de la ora 14:00, Curtea de Apel Ploiești organizează ceremonia de inaugurare a noului sediu al Curții de Apel Ploiești şi al Tribunalului Prahova,  din municipiul Ploiești, str. Gheorghe Doja nr. 42, județul Prahova.

Potrivit unui comunicat de presă, la eveniment au fost invitați reprezentanți ai Ministerului Justiției, Consiliului Superior al Magistraturii, Camerei Deputaților și Senatul României, Prefecturii Prahova, Consiliului Județean Prahova și Primăriei Ploiești, Inspectoratului de Poliție și Jandarmeriei Prahova, cât și reprezentanți ai instituțiilor publice cu care se desfășoară relații interinstituționale. De asemenea, a fost invitat întregul colectiv al Curții de Apel Ploiești și Tribunalului Prahova, cât și președinții tribunalelor și judecătoriilor din circumscripția acesteia.

Curtea de Apel a anunţat că începând cu data de 1 septembrie 2021, îşi va desfăşura activitatea în noul sediu, în vreme ce Tribunalul Prahova urmează să se mute. 

Persoanele interesate pot depune cereri, acțiuni, documente în dosar, petiții etc. prin email, la adresele: ca-ploiești@just.roca-ploiesti-info@just.ro, prin fax la nr. 0244.522452, prin serviciile poștale sau de curierat, iar direct la noul sediu începând cu data de 3 septembrie 2021.