Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Doar 231 de prahoveni selectaţi pentru angajare la Bursa locurilor de muncă

12 aprilie 2017
Share:
Doar 231 de prahoveni selectaţi pentru angajare la Bursa locurilor de muncă

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Prahova multumeste angajatorilor si  persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la Bursa Generala a Locurilor de Munca organizata in Ploiesti si Campina, reprezentantilor mass-media care ne-au sustinut prin  postarea anuntului si a comunicatelor legate de organizarea bursei si tuturor partenerilor publici si privati.

In comparatie cu anul 2016, numarul agentilor economici si a persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca care au participat la bursa generala a locurilor de munca a crescut.

Actiunea s-a desfasurat simultan la Ploiesti si Campina, ocazie cu care au participat un numar de 84 agenti economici respectiv: Ploiesti – 44 agenti economici, Campina – 40 agenti economici.

Acestia, au pus la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca, un numar de 933 locuri, din care: in Ploiesti  au fost 477 locuri iar in  Campina au fost 456 locuri.

Locurile de munca oferite au fost din diverse domenii de activitate, cum ar fi: confectii, comert ,hotelier, constructii metalice, petrolier, constructii civile, asigurari, fabricare masini si utilaje, transporturi, alimentatie publica, medical,productie etc.

Au fost solicitate persoane cu studii superioare in urmatoarele profesii : inginer instalatii pentru constructii, inginer chimist, inginer constructii civile, inginer cai ferate drumuri si poduri, inginer proiectant, medic, inginer constructii hidrotehnice, inginer mecanic, economist, inginer  de sistem informatic.

Pentru persoanele cu studii medii , au fost solicitate persoane in urmatoarele meserii: operator cablaje auto,muncitori necalificati , manipulanti, lucratori comerciali, vanzatori, consilier vanzari, confectii (muncitori necalificati, confectioneri textile), zidari, strungar, sudor, ambalator, stivuitoristi, electricieni, bucatari, ospatari, receptioneri, soferi etc.

Din totalul de 1476 persoane participante ( Ploiesti – 1248, Campina – 228 ), 231 au  fost selectate in vederea incadrarii (Ploiesti – 166, Campina – 104).