Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

"Divorţul anului" se dispută la Ploieşti. Vino să vezi o comedie spumoasă pusă în scenă de un cuplu celebru de actori!

25 mai 2022
Share:
whatsapp-image-2022-05-25-at-10-25-33-jpeg-1653463556.jpeg

Spectacol deosebit de teatru în familie. Cuplul Aurelian Temisan si Monica Davidescu îi vor încânta pe ploieşteani în comedia spumoasă "Divorţul anului", eveniment care va fi găzduit, pe 13 iunie, de sala mare a Casei de cultură a Sindicatelor.

Piesa "Divorţul anului" este pusă în scenă de Compania de Teatru Concordia. 

Compania Concordia a adus la viata o comedie inspirata din viata de cuplu, care ii are ca protagonisti pe Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu si Aurelian Temisan, „Divortul anului” insemnand doua ore de rasete, muzica si de ce nu chiar introspectie in propriile veti.

In societatea noastra, in piese de teatru, in seriale de televiziune, in emisiuni,se vorbeste tot mai mult despre casatoria moderna si despre libertatea de a avea parteneri  in afara casatoriei, ramanand in continuare  in relatia de sot/sotie sau chiar despre salvarea cuplului de la despartire, prin intretinerea unor relatii fugitive extraconjugale ale ambilor soti. „Toate cuplurile care au incercat au esuat lamentabil”. Pana la urma se dovedeste ca nu e o solutie pentru salvarea casniciei ci un drum sigur catre pierderea cuplului.

 

"Divortul anului" este o piesa adaptata, de insusi marele actor Ion Lucian, dupa o idee a unui film celebru din perioada anilor ’70 si daruita lui Ovidiu Cuncea, cu mai multi ai in urma.

Piesa trateaza in mod comic si ironic cu accente dramatice relatia sot-sotie, a unor oameni ce se indreapta spre „a treia tinerete” si care se afla prinsi in vartejul „ipocriziei convenientelor moderne”.

 

Regia este sub semnatura lui Ovidiu Cuncea, scenografia este creata de Gabi Albu si costume realizate de Ellida Toma.

 

Biletele pot fi cumpărate de AICI şi de AICI

13 iunie, la casa de Cultura a Sindicatelor, ora 19:00.