vineri , 7 mai 2021
Acasă / Despre noi

Despre noi

Prahova economică nu este numai un site cu informaţii socio-economice în care veţi descoperi idei de afaceri din Prahova şi România, ştiri la zi despre investiţii, locuri de muncă, administraţie publică, legislaţie, consiliere în formare profesională şi resurse umane , ci şi o emisiune care a împlinit şase ani de la înfiinţare şi care este difuzată de anul acesta, în fiecare săptămână, pe TV Sud Est, putând fi văzută în nouă judeţe din Sud Estul României. (joi-19.30-20.00, vineri 14.30-15.00 şi duminică 12.30-13.00)

Emisiunea este structurată în trei rubrici permanente: Afaceri – unde sunt prezentate idei de afaceri şi oameni care şi-au schimbat propria viaţă şi vieţile celor din jur din pasiune şi cu multă muncă şi dăruire, Ştirile săptămânii – unde intră cele mai importante evenimente sociale şi economice ale săptămânii şi Angajaţi şi angajatori în care vorbim cu specialişti în resurse umane pentru rezolvarea cât mai facilă a unor situaţii care pot apărea la locul de muncă.

„Când am plecat la drum, în 2011, ne-am gândit de la bun început că nu o să fie uşor şi că tema aleasă, economică, nu va fi pe placul tuturor. Cu toate acestea ne-am gândit să riscăm, pentru că avem credinţa că publicul trebuie educat în anumite direcţii şi că informaţia înseamnă putere. Ne plac oamenii care apar la rubrica Afaceri şi am avut mult de învăţat de la fiecare. Sunt oameni care şi-au schimbat întreaga viaţă pentru o idee, pentru un vis, au muncit de le-au sărit capacele şi au reuşit. Îi intreb mereu cât de greu este, nu pentru că nu îmi dau seama şi singură, ci pentru că vreau ca fiecare să spună celor de acasă că nimic nu pică din cer, că lucrurile care contează cu adevărat în viaţă sunt acelea pentru care munceşti foarte mult!”, spune realizatoarea acestei emisiuni, Raluca Eparu.

Toate materialele sunt filmate de operatorul imagine Robin Eparu şi sunt editate de Dan Eparu, aceasta fiind toată echipa de producţie a emisiunii Prahova Economică.