Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

De ce trebuie să mergi la Festivalul "Vara Copiilor" din Grădina Botanică de la Bucov! Vor fi două zile de joacă, muzică şi dans

9 iunie 2024
Share:
447302001-909320300995499-4154965506448157345-n-jpg-1717924847.jpg

Asociaţia pentru Promovarea şi Dezvoltarea Turismului Prahova organizează în perioada 15-16 iunie evenimentul de divertisment Vara Copiilor. Prin toate activităţile care se vor derula la Grădina Botanică de la Bucov, iniţiatorii îşi propun să aibă cel mai animat program de pre-vacanţă pentru copii, un adevărat festival cu muzică şi ateliere creative.  

În principiu, evenimentul se adresează copiilor între 6 şi12 ani, dar şi părinţilor şi bunicilor, dornici de a lua lecţii de dans popular şi de asculta muzica de calitate. 

"Vei participa la spectacole în aer liber de muzică și dans, la ateriere de mărgelit, cusut, ii, opinci sau olărit, la incursiuni în lumea corpurilor cerești prin observații ale soarelui ziua și ale planetelor noaptea, la competiții de biciclete, sărit cu sacul, stafete, la realizarea aleilor senzoriale Ecosistemele României și Suprafețe, la expoziții de fotografie turistică sau pur și simplu să vezi frumusețea Grădinii, într-o atmosfera relaxată, de picnic, pe pătură sau baloți de paie". 

Vezi programul aici. Pentru a participa la ateliere este nevoie să vă înregistraţi. 

Steliana Barbu – voluntar Brâu Muntenesc se va ocupa de Atelierul Arta cu ajutorul margelelor 

Ana Maria Răuș – voluntar Brâu Muntenesc se va ocupa de Atelierul Arta de a împleti 

Sorina Gheorghiu se va ocupa de Atelierul Arta de a împleti 

Alexandra Simion – voluntar Brâu Muntenesc se va ocupa de Atelierul de pictură  https://www.braumuntenesc.com/

Vicky Țuga – voluntar Brâu Muntenesc se va ocupa de Atelierul de cusut tablouri 

Constantin Ghinea Dumitrache – Atelier Art Artizan se va ocupa de Atelier de pielărie

 Angela Camenschi, profesor croșetat – Academia de Artă Handmade București se va ocupa de Atelierele de croșetat

Iulia Sasarman, pictoriță – Academia de Artă Handmade București se va ocupa de Atelierul pictură în acuarelă și de Atelierul de desen în cărbune

Magda Stan, artist artizan – Academia de Artă Handmade București se va ocupa de Atelierul de mărgelit – modelare flori din mărgele în cărbune

Victoria Semen, artist artizan – Academia de Artă Handmade București se va ocupa de Atelierul de mărgelit – creare bijuterii (brățară sau inel)

David – George Dura, tanar șahist se va ocupa de Atelier Inițiere în arta Șahului 

Elena Andrei inginer -se va ocupa de Atelierul aranjamente cu plante uscate

Lavinia Stoica se va ocupa de sesiuni de gimnastică medicală 

La festivalul Vara Copiilor vor participa artiştii: Asociatia Folclorica ”Brâu Muntenesc”Ansamblul Folcloric „Rapsodia Prahovei” ; Grupul de dans tradițional ,,Datina Senior” , Ansamblul ”Joc Muntenesc” și ”Joc Muntenesc Junior, Grupul vocal-folcloric Ciobănașu’ de la MunteGrupul vocal-folcloric Mândrele de la Ploiești.

Prahova economică este partener media al acestui eveniment.