Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

De ce trebuie să mergi cu bunicii și copiii la expoziția Muzeul Brandurilor în Ploiești!

5 august 2022
Share:
fb-img-1659678767444-jpg-1659678802.jpg

Daca nu sunteți plecați în concediu și vreți să vedeți ceva deosebit chiar în Ploiesti, vizitați expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești, deschisa in centrul orașului. 

Muzeul Brandurilor este ideea colegului nostru, Bogdan Stoica, scriitor al mai multor cărți printre care și unele pentru copii chiar cu specificul istoric pe care îl are și expoziția brandurilor. 

Mai jos puteți citi detalii despre eveniment din comunicatul de presă transmis chiar de Bogdan. 

www.muzeulbrandurilor.ro a inaugurat marți, 2 august 2022, o expoziție de branduri ploieștene mai vechi de 30 de ani. Expoziția, desfășurată cu sprijinul Primăriei Ploiești și susținută de Coral Impex și Citygate, conține peste 150 de reprezentări ale unor mărci ultracunoscute ploieștenilor mai vârstnici de 40 de ani. 
Getax, Lumea Copiiilor, Berbec, Materna, Tic-Tac, Flacara, Bulevard, Big, Prahova, Mercur, Progresul, Junior, Rulmenți Grei, Confecția, Upetrom sunt doar câteva dintre brandurile care apar pe panourile ce vor rămâne amplasate toată luna august pe pasajul pietonal dintre Muzeul Județean de Istorie și Teatrul Toma Caragiu.
Expoziția se dorește un prilej de socializare între cel puțin trei generații de ploieșteni: vârstnicii (care au lucrat în companiile ce apar pe panouri), cei de vârstă mijlocie (care au cunoscut brandurile din expoziție în copilăria lor), și tinerii de azi, care au astfel ocazia să-și vadă pentru prima oară părinții și bunicii drept ghizi personali în plimbarea vizuală prin trecutul orașului. 

Parteneri media: bogdanstoica.ro, myploiesti.ro, kolectionarul.ro.

În perioada 2-30 august, ploieștenii care-și fac o fotografie având în fundal expoziția Muzeul Brandurilor Ploiești și o trimit la contact@muzeulbrandurilor.ro pot câștiga un voucher de cumpărături de 1.000 de lei pe kolectionarul.ro.