Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Cristina are nevoie de ajutorul nostru să se vindece de cancer și să ajungă arhitect!

29 martie 2019
Share:
Cristina are nevoie de ajutorul nostru să se vindece de cancer și să ajungă arhitect!

Cristina Dumitru, o ploieșteancă de 18 ani, are mare nevoie de ajutorul nostru. În loc să se pregătească pentru examenul de bacalaureat, fata, elevă a Colegiului Tehnic ”Toma Socolescu” din Ploiești în clasa a XII-a, așteaptă să fie operată pentru că are cancer osos la maxilar.

Inițial, Cristina a observat că atunci când zâmbește apare o deformare și a mers la stomatolog. acesta, însă, i/a spus că e un început de parodontoză. În cele din urmă, mergând din doctor în doctor, a aflat necruțătorul adevăr. Era vorba de un osteosarcom, o formă de cancer foarte rară în zona maxilarului. Acum face chimioterapie, dar are nevoie de 40.000 de euro pentru o operație în Franța. Chiar dacă poate părea o sumă mare pentru o familie obișnuită, noi suntem mulți și așa cum am strâns bani și pentru alte cazuri, o putem face si acum. Trebuie doar să ne pese! Cristina vrea să fie arhitect și cu ajutorul nostru ar putea schimba lumea!

Cine vrea să doneze pentru Cristina, o poate face în contul deschis la Raiffeisen Bank, pe numele

DUMITRU ANDREEA CRISTINA: RO71 RZBR 0000 0600 2065 2646

Citiți întreaga povestea aici:https://www.observatorulph.ro/exclusiv/108488-povestea-elevei-de-la-colegiul-toma-socolescu-din-ploiesti-diagnosticata-cu-o-forma-rara-de-cancer-la-maxilar-la-18-ani-ea-se-lupta-pentru-fiecare-zi-in-timp-ce-altii-isi-scurteaza-voluntar-viata-cu-droguri-si-alcool-foto?fbclid=IwAR2W-IS7UEHlVlCSddqmL0K3-TK_lB3zSMKejJu7GV4zXc1XSYNsFmY-Q4M