Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Clădirile Spitalului Schuller din Ploieşti vor fi consolidate prin PNI "Mihail Cantacuzino"

6 iunie 2024
Share:
img-20220526-104809-jpg-1653553195.jpg

Clădirile Spitalului Municipal Ploiești vor beneficia de o finanțare importantă prin Programul Național de Investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino”. Primăria municipiului Ploiești a reușit să obțină includerea, în acest program, a clădirilor, încadrate prin raport de expertiză în clasa de risc seismic RsI, aferente Spitalului Municipal Ploiești, unitate sanitară aflată în administrarea municipalității ploieștene.

Precizăm că Programul Național de Investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino”, derulat în conformitate cu prevederile O.U.G. nr.49/2023 privind aprobarea Programului național de investiții pentru consolidarea spitalelor "Mihail Cantacuzino" este un program multianual de interes și utilitate publică, coordonat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA).

Prin O.M.D.L.P.A. nr.1375/2024 privind aprobarea listei obiectivelor de investiții propuse spre finanțare prin Programul național de investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino” a fost aprobată lista obiectivelor de investiții propuse spre finanțare prin Programul național de investiții pentru consolidarea spitalelor „Mihail Cantacuzino”, în listă regăsindu-se și clădirile aferente Spitalului Municipal Ploiești.

comunicat de presa