Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Cisterne și accesorii pentru transportul de produse petroliere și alimentare

8 iulie 2022
Share:
cisterne-combustibil-jpg-1657285004.jpg

Industria transporturilor și a logisticii sunt elemente absolut necesare pentru toate domeniile de activitate. Fie că e vorba de industria alimentară, de construcții sau chiar turism, toate depind în mod direct de diferite firme de logistică și transport, fără de care nu ar fi posibil transportul bunurilor ce asigură funcționarea normală a tuturor domeniilor de activitate.

Transportul pentru produse petroliere

Una dintre piețele care se află în continuă dezvoltare este cea a transportului de produse petroliere, astfel că perfecționarea și modernizarea acestui nișe au rezultat diferite tipuri de cisterne folosite în aceste scopuri. Conform ultimelor statistici oficiale, se estimează că piața camioanelor cisternă va atinge o valoare de 1.122 miliarde de euro până în 2025. Ținând cont de situația actuală de pe glob, această predicție este una foarte pozitivă, încurajând tot mai mulți antreprenori să intre în domeniul logisticii, mai ales al combustibililor.

Cisterne pentru transportul de combustibili

Având în vedere cererea tot mai mare venită din partea clienților,  Almatar Trans pune la dispoziție o gamă foarte largă de produse de logistică, inclusiv cisterne de transport al combustibililor, semiremorci cisternă pentru produse petroliere, cât și cisterne pentru transport GPL, toate produsele furnizare fiind destinate folosirii la nivel de industrie. Societatea Almatar Trans își propune să ușureze cât de mult posibil procesul de transport și stocare a produselor petroliere (carburanți auto sau combustibili de încălzire). Deținând 4 depozite logistice de depozitare a produselor petroliere, Almatar Trans are o capacitate de stocare de 20.000 de tone de carburanți, combustibili și bitumuri.

Semiremorci de transport al produselor făinoase și al cerealelor

Pe lângă soluțiile oferite în industria petrolieră, gama de produse oferite de Almatar Trans include și semiremorci de transport al produselor făinoase și al cerealelor, obiectivul companiei fiind oferirea de soluții complete pentru tot ceea ce ține de domeniul logisticii și al transporturilor. Tocmai din acest motiv, în anul 2020, societatea a devenit dealer oficial al unuia dintre cei mai mari producători de semiremorci, SAHIN GRUP din Turcia, punând la dispoziție o varietate de cisterne ADR, cisterne pentru transport alimentar sau basculante.

Dacă ești în căutarea unui distribuitor de produse și soluții de logistică pentru oricare din domeniile precizate, te invităm să completezi formularul de contact de pe site-ul Almatar Trans și vei fi contactat de unul dintre specialiștii noștri în cel mai scurt timp posibil. Între timp, poți consulta catalogul nostru online, unde poți găsi toate produsele necesare, inclusiv accesoriile ADR de care ai nevoie pentru a-ți desfășura activitatea în cele mai sigure și controlate condiții.