Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Cinci răniți, printre care și un copil, în urma unui accident rutier în Dumbrăvești

18 martie 2023
Share:
img-20230318-wa0008-jpg-1679171290.jpg

Accident rutier in comuna Dumbravești, sat Mălaieștii de Jos. 

Pompierii prahoveni au intervenit pentru acordarea asistenței medicale de urgenţă și descarcerare în urma producerii unui accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme,  în care se aflau 5 ocupanți.
Dintre acestea, două persoane sunt încarcerate, conștiente.

La locul evenimentului au fost mobilizate: o autospecială de stingere,  2 autospeciale de descarcerare, 1 echipaj de prim ajutor si o unitate de terapie intensivă mobilă.

Cele  două persoane au fost extrase si predate echipajelor medicale. In accident au fost rănite 5 persoane: trei bărbați cu vârste între 34 și  43 de ani, o femeie de 29 de ani și un copil.  Toti și fost trimiși la spital, având diverse traumatisme. 

Update IPJ  Prahova: Plopeni, Dumbrăvești, DJ 102- Accident rutier între două autoturisme conduse de doi bărbați, ambii cu vârsta de 34 de ani. 

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală a celor doi conducători auto și a trei pasageri, un minor în vârstă de 9 ani, și doi adulți cu vârstele de 29, respectiv 44 de ani. 

În cazul unuia dintre conducătorii  auto, rezultatul testării cu aparatul etilotest a fost de 0,30 mg/l alcool pur în aerul expirat. 

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. 

Traficul este restricționat pentru efectuarea de cercetări. 

Cercetările sunt continuate de polițiști, în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Info și foto ISU Prahova