Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Cazările de pe Valea Prahovei ocupate în proporţie de 75% pentru vacanţa de Rusalii

15 iunie 2021
Share:
sinaia parc

Minivacanţa de Rusalii care va încehia această săptămână va aduce mulţi turişti în staţiunile de pe Valea Prahovei. Asociaţia pentru dezvoltarea turismului Prahova susţine că în acest moment gradul de ocupare a cazărilor este de 75%, iar unele unităţi de cazare au fost rezervate complet. 

La Sinaia, la un hotel de 4 stele, turiştii vor achita între 525 şi 590 lei/cameră/noapte cu mic dejun inclus, cu acces la SPA şi parcare inclusă, iar la un hotel de 3 stele pentru o cameră dublă standard turiştii vor plăti 330 lei/noapte, cu acces gratuit la piscină, saună și jacuzzi, micul dejun achitându-se separat şi având un tarif de 40 lei/persoană.

Tot în Sinaia, la o vilă de 3 stele, turiştii pot rezerva o cameră la tariful de 300 lei/noapte/cameră, cu mic dejun inclus, în timp ce în Buşteni, tot la o vilă de 3 stele, turiștii vor achita 150 lei/cameră/noapte.

Noi am căutat pe booking.ro ofertele altor staţiuni. De exemplu, în Buşteni o vacanţă de 3 nopţi într-o vilă de 3 stele costă între 350 de lei 1350 de lei camera de două persoane. Nici pe acest site disponibilitatea de cazare nu mai este variată pentru perioada aleasă existând puţine camere rămase. La Azuga, oferta este ceva mai mare, iar preţurile sunt asemăntoare celor de la Buşteni.