Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Campanie umanitară: Adu rechizite pentru copiii defavorizaţi şi Winmarkt Ploieşti va dubla cantitatea!

20 august 2021
Share:
school-supplies-5541099_640.jpg

Centrul comercial Winmarkt Ploiești împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Prahova au dat startul unei campanii de colectare de rechizite pentru copiii din mediile defavorizate, aflați în centre de plasement. În cadrul campaniei ‘’DĂRuiește Rechizite!’’, care se desfășoară în perioada 20 august – 10 septembrie, toţi cei care vor să ajute sunt aşteptaţi cu rechizite noi, la urna special amenajată la parterul centrului comercial Winmarkt Ploiești.  Pentru a susţine cu adevărat proiectul, Winmarkt va dubla cantitatea rechizitelor colectate și le va dărui apoi copiilor fără posibilități financiare.   

 

"Cifrele privind abandonul școlar plasează Romania pe locul trei în Uniunea Europeană, conform celor mai recente date Eurostat, cu peste 15% din copii care pleacă din sistemul de învățământ.

 

Pentru a sprijini atât educația cât și copiii să meargă la școală, oamenii pot aduce orice materiale școlare noi: de la creioane, cariori, penare, caiete, ghiozdane, blocuri de desen, acuarele, pensule, lipici, ascuțitori, foarfece, cretă albă sau colorată, plastilină și altele.  Orice mic ajutor oferă copiilor multă bucurie și șanse egale de a continua educația.

 

La finalul campaniei, rechizitele vor fi suplimentate și dublate pentru a oferi pachete complete copiilor. Se vor selecta mai multe centre de plasement din Prahova, ce se află în evidența Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția  Copilului Prahova, în funcție de cantitatea de rechizite școlare colectate. Invitația de donare rechizite se adresează tuturor persoanelor dornice să ofere o șansă la educație și la o viață mai bună unor copii mai puțin norocoși", se arată în prezentarea campaniei. 

 

foto: vimbroisi pentru Pixabay