Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Campania "Dăruieşte româneşte" ajunge, miercuri, la Ploieşti. Prezentarea va fi făcută de ministrul economiei!

22 august 2023
Share:
Târgul cu bunătăţi şi dichisuri se deschide, de mâine, la Câmpina

Ministrul economiei, antreprenoriatului şi turismului, ploieşteanul Radu Oprea, va veni mâine într-o vizită de lucru la Ploieşti. Astfel, pe 23 August 2023, la ora 10:00, se va derula una dintre acțiunile din cadrul programului  “Dăruiește românește”, gestionat de către Guvernul României. Acțiunea se va desfășura la Depozit Frigoriferul pe strada Laboratorului, nr.15 A.

"Campania “Dăruiește românește” a fost gândită pentru conștientizarea și promovarea reîntoarcerii la consumul de produse românești sănătoase și de foarte bună calitate, care vine atât în sprijinul consumatorilor, cât și al fermierilor și al procesatorilor români", se arată în invitaţia de presă transmisă de minister prin Prefectura Prahova. 

Programul "Dăruieşte româneşte" a debutat în Alexandria la începutul lunii august. Dincolo de salutarea faptului că Alexandria are prima piaţă agroalimnetară digitalizată din ţară, la acţiunea din Teleorman s-a alăturat şi o companie locală cu capital românesc care a donat produse provenite de la păsări (ouă, carne) spitalelor şi centrelor rezidenţiale din judeţ. 

foto cu caracter ilustrativ