Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Beneficiarii de asistenţă socială pot suna, de acum, la un singur număr de telefon pentru rezolvarea oricăror situaţii din această sferă

21 septembrie 2023
Share:
girl-4682332-1280-jpg-1691150550.jpg

021.93.09 este numărul unic de telefon la care puteţi afla informaţii despre beneficiile de asistență socială, acordate de Agenţia Naţională pentru Plăţi şi Inspecţie socială.  Serviciul de call-center cu acoperire naţională asigură o comunicare eficientă şi unitară cu cei peste 12 milioane de beneficiari, privind plata beneficiilor de asistenţă socială, respectiv măsurile aplicate clienților casnici de energie electrică şi gaze naturale acordate lunar în valoare de peste 2,75 mld. lei.

Dezvoltarea acestui sistem operativ de comunicare rapidă vizează îmbunătăţirea calităţii serviciilor oferite direct cetăţenilor, prin preluarea sesizărilor/solicitărilor telefonice. Operatorii call-center asigură comunicarea cu beneficiarii, conform programului de funcționare a instituției, iar punctele de lucru se afl respectiv AJPIS Constanța, AJPIS Tulcea, AJPIS Sibiu, AJPIS Brașov, AJPIS Botoșani, AJPIS Suceava și APISMB.

Eficiența comunicării prin intermediul call centru-lui este dată de distribuirea dinamică a apelurilor la operatorii disponibili, instruiţi pentru a furniza informaţiile privind beneficiile de asistență socială și a celorlalte tipuri de sprijin.