Global site tag (gtag.js) - Google Analytics -->

Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit pentru Petrotel Lukoil

3 iunie 2021
Share:
Anunţ public privind emiterea actului de reglementare revizuit pentru Petrotel Lukoil

PETROTEL-LUKOIL S.A.  cu sediul in  Judetul  Prahova, Municipiul  Ploiesti, Str. Mihai Bravu nr. 235, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a acordului de mediu revizuit pentru proiectul :

“ SCHIMBAREA SOLUTIEI DE DESFIINTARE (DEMOLARE) TURN DE RACIRE NR.1 SI TURN DE RACIRE NR.2 AFERENTE INSTALATIEI CRACARE CATALITICA SI INSTALATIEI DAV3 IN CONFORMITATE CU NOTA DE SANTIER EMISA DE PROIECTANT SI DOCUMENTATIA TEHNICA PENTRU DEMOLAREA TURNURILOR  PRIN LUCRARI DE IMPUSCARE   amplasat în  Judetul Prahova, Municipiul Ploiesti, Strada Mihai Bravu Nr.235  .

Decizia autorităţii de mediu, precum şi informaţiile relevante pentru luarea deciziei pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului din Ploiesti, str. Gh. Grigore Cantacuzino, nr.306, judet Prahova şi la sediul PETROTEL-LUKOIL S.A.  Judetul  Prahova, Municipiul  Ploiesti, Str. Mihai Bravu nr. 235, în zilele de Luni-Vineri, între orele 9,00÷14,00, precum şi la următoarea(ele) adresă(e) de internet www. apmph.anpm.ro.  (pagina de internet a autorităţii pentru protecţia mediului emitentă).

Observaţiile/contestaţiile publicului se primesc la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului Agentiei pentru protectia mediului Prahova din Ploiesti, str. Gh. Grigore Cantacuzino, nr.306, judet Prahova, în termen de 10 zile de la publicarea pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.